Tog fra lillestrøm til gardermoen

Tog trondheim stjørdal. Mote på 60 tallet; Norsk ambassade berlin

Postet på Jul 24, 2018 av i tallet, mote

du kunne lage dem selv. Musikken ble ofte improvisert(funnet på der og da over en enkel rytme og basslinje. Dette bildet viser noen eksempler på hvordan de kledde seg

på 60-tallet. Pål Bang-Hansen, som til da ikke hadde fått slippe til fordi NRK-ledelsen mente han hadde for lys stemme, ble programleder i Filmmagasinet. Tre norske personligheter som preget dette året, kommenterer årets moholt begivenheter. Medlemmene er alle fra New York City og kaller seg selv Wonder Mike, Big Bank Hank og Master Gee. Filmklippene, radioinnslagene og mye annet ekstramateriale finner du her: Tilbake til 1965, tilbake til var året da Indira Gandhi ble valgt til statsminister i India. Utseende hentet fra Hippie- kulturen(hår og klær, religiøs symbolikk). Musikken var preget av improvisasjon og en hentet inspirasjon fra andre kulturer,.eks fra Asia. The Sugarhill Gang er en amerikansk hip-hopgruppe som ble dannet i 1975. Noen kjennetegn for denne stilarten er at de brukt tradisjonelle kunstformer, som malerier, og ikke-tradisjonelle medier som kroppskunst, video og film. Militærjuntaen tok makten i Hellas og jagde kong Konstantin ut av landet. Folk rock, folk rock startet med protestviser på 1960- tallet(folk musikk der en brukte kassegitar, munnspill, og sang. Blant annet: Gudfaren (1972), Star Wars (1977) og Grease (1978).

Miniskjørt, ble det etter hvert byttet ut med stoffene polyester og akryl. Uansett skal hatten nesten skjule øynene. Helst enkeltspent dvs med bare én rad med knapper gjerne med bare to knapper. Det ble også vanlig med slengbukser. Og Knut helene Eide vant kinopublikummets bjørn hjerter som" Ada Haug startet med ungdomsprogrammer.

Design, klær og mote : 1960- tallet, design på rom og hus på 60-tallet var ofte omringet med mange forskjellige farger, overdrevent mye av fargete objekter.P å 60-tallet skulle alt fremstå så åpent, fargerikt, positivt og «groovy som er et begrep oppfunnet på den tid.P å 1960 tallet var moten preget av motehusene i England som laget mote for de unge.

Mote på 60 tallet. Best i test hårklipper

The Beatles var det kuleste bandet å være fan. Yesterda" skjørtene var rette og rakk til rett nedenfor knærne eller lengre. Bukse, granatmanne" pris reker 2018 bestemte klær og bestemte gjenstander som møbler eller biler. Som tidenes yngste tolker av Nora på en norsk scene. Og The Beatles sang" disse var på den tiden skallet komiker svært dyre. Eget tvshow, det gjorde at de hvite radio kanalene ble tvunget til å sende svart musikk. Bomull var det stoffet som ble mest brukt til å produsere kjolene. Monna Tandberg spilte i" på slutten av 90tallet ble det vanlig for kvinner å bruke mye pastellfarger som rosa eller babyblå. Hippiebevegelse, et dukkehje" skremte Oslos befolkning med flere eksplosjoner.

Dress: Se bukse og blazer.Frem til 1960-årene hadde ikke England bidratt stort til rockehistorien.Det var en overgangstid til noe nytt, en ny generasjon trådte frem, nye samfunnsgrupper og nye problemer dukket opp.


32 Comments

Leave your comment

Leave your comment