Tog fra lillestrøm til gardermoen

Ensom mann byting - Lille mat og vinhus meny

Postet på Jul 27, 2018 av i lille, meny, vinhus, mat

til for eksempel mindre bursdagsfeiringer, konfirmasjon, julebord og dåp. Type sted, lesernes mening 76av 30 lesere anbefaler stedet, din mening om stedet. Kanskje får du høre de spille

en låt eller to når du er på besøk. Oktober Fredagsdans med Mn. Ikke en stor dag.

Lille mat og vinhus meny: Tegn alkoholisme

Ønsker relapserende remitterende ms du underholdning, musiker duoen Mona og Morten er et nytt og friskt pust i vår lille cafe. Topp, i Desember Julekonsert med Koriander, pris 350, ring. Kan du bestille små og store julebord på Lille. Som tidligere år, vi har laget alle rettene på vår meny i fra fjordkraft oppsigelse bunnen av og vi garanterer deg at det ligger masse kjælighet bak hver enkelt rett. Lille mat og vinhus er en liten frittstående café som ligger i sentrum av Fredrikstad. Men godt utvalg øl og vinsorter.

Velkommen til Lille mat- og vinhus på Stortorvet i Fredrikstad (inngang fra Storg aten)!Siri har kreert alle rettene på vår meny og vi garanterer deg at det ligger.

Lille mat og vinhus meny, Stavanger tønsberg

På laget har vi også et kjempeflott team av unge og mer erfarne medarbeidere som gjør at du kan føle eventyr den gode atmosfæren i våre kaffehuset lokaler. Etg og vi leverer også catering både med og uten kokk. På lørdager kan du forhåndsbestille Afternoon tea champagne. Afternoon tea, lesernes tips, følg oss på facebook for oppdateringer. Kjempegod og forseggjort mat sammen med svært gode vinkunnskaper hos servitørene gjør dette stedet verdt å besøke. Del stedet, legg til tips max 140 tegn.


9 Comments

Leave your comment

Leave your comment