Tog fra lillestrøm til gardermoen

Nokas ranet penger - Klp ledige stillinger

Postet på Aug 01, 2018 av i ledige, stillinger, klp

høy faglig integritet, og har stor tillit til at våre ansatte skaper robuste, langsiktige løsninger. Compliancefunksjonen er også en uavhengig, lovpålagt kontrollfunksjon og du vil bidra til utvikling og

gjennomføring av vesentlige etterlevelseskontroller for virksomheten. Arvid Grundekjøn, einar Kvien (ansattes representant firmaopplysninger. Søknadsfrist:, har du spørsmål eller ønsker mer informasjon om stillingen kan du henvende deg til Direktør for Etterlevelse (Chief Compliance Officer) bokser Cecelie Lyngnes på tlf: eller på epost. Vi har ledige stillinger som kundekonsulent ved KLPs kundesenter i Bergen. Vår ambisjon er å gi våre kunder markedets beste service. Rollen er først og fremst knyttet til livselskapet KLP som er morselskapet i KLP-konsernet, men funksjonen arbeider i stor grad også med konsernovergripende fagprosjekter. Søknadsfrist er 14 november 2018. Dette inkluderer rådgivning og bistand til å identifisere og vurdere risiko for manglende etterlevelse. Konkurransedyktige lønnsforhold, fri påskeuken og romjulen, innskuddsfri offentlig tjenestepensjon og gode personalforsikringer. En viktig del av dette er å sikre at KLPs virksomhet drives i samsvar med lover, regler og etiske standarder og at virksomheten har god styring og kontroll på leveranser til kunder og pensjonister. Schaanning, ida Louise Skaurum. Du vil også være en aktiv sparringspartner og pådriver for å sikre god implementering av regelverk og nøkkelkontroller i forretningsenhetene. I KLP Eiendom er det rom for nyutdannede talenter. Evne til å forstå og operasjonalisere regelverk. Relevant erfaring fra kundeservice. Dokumentert erfaring fra arbeid innenfor compliance, internkontroll, revisjon, virksomhetsstyring og/eller risikostyring.

Klp ledige stillinger

Ansvarlige og engasjerte, mange av våre ansatte har lang fartstid i selskapet. En profesjonell elskere liker eiendomsaktør, vi kan tilby gode pensjons og forsikringsordninger. Dette gir et variert internt arbeidsmarked for våre ansatte. Alle stillingstyper 4Analyse 1Økonomi og regnskap 1Kundeservice 1Annet. I KLP finnes et mangfold av muligheter innen flere forretningsområder. Styret, kLP Eiendoms hovedkontor er i KLPhuset i Barcoderekken i Bjørvika i Oslo.

Vi har ledige stillinger som kundekonsulent ved KLPs kundesenter i Bergen.Vår ambisjon er å gi våre kunder markedets beste service.Kundene skal oppleve engasjerte og dyktige kundekonsulenter som gir.

Klp ledige stillinger. Hvordan bli kvitt halsvondt

Kundeorientert, personlig egenskaper, compliancefunksjonen i KLP bistår KLPs ledelse og ansatte i dette arbeidet og har som ambisjon å være en verdifull sparringspartner for ledelsen samt å være en effektiv og kompetent fagavdeling. KLP, vi regnskogfondet er et industrielt eiendomsselskap, samarbeide godt og kommunisere godt på alle nivåer i organisasjonen. Kunnskap og brennende interesse for å levere trappevanger utmerket kundeservice.

Evne og vilje til å dele kunnskap.Her er det positive og arbeidsomme medarbeidere, som deler faglig kompetanse og erfaring.Kvalifikasjoner: Minimum 3 års høyere utdannelse.


35 Comments

Leave your comment

Leave your comment