Tog fra lillestrøm til gardermoen

Manuellterapeut - Kurs i regnskapsføring

Postet på Aug 03, 2018 av i kurs, regnskapsføring

bli mot betaling. Ønsker du å føre regnskapet til din bedrift selv? På neste side får du opp to skjemaer, velg eksisterende bruker. Du mottar et engangspassord per

SMS. Dersom du ikke er personmedlem, men ansatt i en regnskapsførerbedrift som er medlem i Regnskap Norge får du normalt kr 800 i rabatt på nevnte kurs. For å bli autorisert må formelle krav oppfylles,. Vi kan holde alt fra korte seminarer på 1-2 timer til kurs som gjennomføres over flere dager. Ajour Office en høy gang. Les også: Krav til etterutdanning for revisorer Les også: Krav til etterutdanning for regnskapsførere Faglig påfyll slik du vil ha det Er det en større gruppe internt i din virksomhet som har behov for oppdateringstimer? Dersom du er medlem i Regnskap Norge får du kr 1 000 i rabatt på våre heldagskurs i Norge og Strømstad, samt heldags nettkurs. Ulempen med programmet er at det har mye avansert butikkdata-funksjonalitet, noe som er overflødig for frilansere. Fyll inn dette passordet og du er i gang! Få kunnskapen du trenger i regnskap! Av nyttige funksjoner nevner vi statistikker og årsrapporter, purring, faktura som pdf-fil, konfigurerbar kontoplan og støtte for utenlandsk valuta. Dette gjelder ikke nettkurs. Praktisk skatte- og regnskapskurs 4 timer skatte- og avgiftsrett 1 time finansregnskap 1 time bokføring 1 time rettslære Sandefjord Praktisk skatte- og regnskapskurs 4 timer skatte- og avgiftsrett 1 time finansregnskap 1 time bokføring 1 time rettslære Mosjøen Praktisk skatte- og regnskapskurs 4 timer skatte. For å se nettkurs, klikk deg inn på nettkurset du bestilte, velg påmelding/innlogging. Kursabonnement er personlig, og kan ikke overdras til andre. Prisene ligger vanligvis på mellom 1000 og 6000 kroner i innkjøp pluss en tusenlapp eller mer i obligatorisk serviceavtale hvert.

Kurs i regnskapsføring

Jeg var prosjektleder og designer av programvarepakken. Johannessen Advokatfullmektig Spesialfelt, resultatet viser den økonomiske utviklingen mellom to perioder. Person kurs i regnskapsføring og næringsbeskatning Kursavgift Inkluderer kurs i regnskapsføring kursmateriell. ERPsystemer for større bedrifter i Skandinavia.

På utkikk etter kurs i regnskap, regnskapsanalyse eller kurs grfs?På denne siden finner du en oversikt over ulike regnskapskurs!Visma tilbyr Lær grunnleggende regnskapsføring, praktisk regnskapsanalyse, økonomi og mye mer på kurs hos Visma.


Kurs i regnskapsføring

Kursabonnementet gir deg tilgang til alle våre nettkurs og kurs holdt i Norge. Spesialfelt, du får gode svar kjapt hvis du stiller spørsmål i forumet. Regnskap og bokføring 2018 5 timer finansregnskap 1 time bokføring 1 time rettslære Oslo. Praktisk skatte og regnskapskurs 4 timer skatte og avgiftsrett 1 time finansregnskap 1 time bokføring 1 time rettslære Kristiansund. Kreves det at man er en autorisert regnskapsfører. Balansen er et øyeblikksbilde som viser kurs i regnskapsføring den finansielle stillingen en spesifikk dato. Siden har det bare vært morsomt for meg å hjelpe entreprenører med å ta programmet i bruk.

Videre har jeg ingen konkrete planer.Vi har dyktige kursledere med høy kunnskap og lang erfaring innen sitt kompetansefelt.Førjulskurs i København 2018 4 timer skatte-avgiftsrett 3 timer god regnskapsføringsskikk 2 timer finansregnskap 2 timer rettslære 1 time bokføring København.


7 Comments

Leave your comment

Leave your comment