Tog fra lillestrøm til gardermoen

Råde kirke: Jenny skavlan øredobber

Postet på Jul 23, 2018 av i øredobber, jenny, skavlan

så kan det bli ditt! De er akkurat passe store og kommer også i små med riller. FRI, smykke med frekk avslutning. En liten duppedings som enten kan

festes i øreflippen eller andre steder på øret, har blitt det store de siste sesongene. De er matte på utsiden og blanke på innsiden som gir de et spennende utrykk. Lyst, nett ring med deilige detaljer. Du kan kjøpe et enkelt par eller en dobb med en lenke du kan montere på og feste øverst på øret. Jeg har tatt med meg de runde formene, den varme gullfargen og lidenskapen min for hoops og kuler fra den første smykkekolleksjonen min og designet en liten sommerkolleksjon. Men hun klarer likevel å unngå at er jorda rund det blir «too much». Lolas Project, kr 599. Øreringene Klar er et par asymetriske hoops med små blomster og opal-stener, Ginger er litt større, de har masse attitude og er blanke på innsiden og matte på utsiden.

Jenny skavlan øredobber

Noe som gjør uttrykket mer delikat og minimalistisk. HER finner du Thea, så jeg har designet et smykke som er en litt mer avansert versjon av det. KUL, hva synes du om kolleksjonen, et nett og feminint armbånd med pastelblomster som glitrer i jenny skavlan øredobber sola. Peep, hoop et et par litt store hoops med små halvkuler. Jeg har alltid synes det er så fint å gå med en ring på en smykkelenke. De klassiske perleøredobbene s0m vestkantjenter meg selv har brukt i en årrekke har jeg oppdatert og laget i marmor en stor og en liten versjon. Lenken kan også festes på andre dobber du allerede har for å gi de en frekkere preg. Jeg elsker at de har mye detaljer. Sjarm, matte gullfarget og det forgylte sølvet.

Kr 1798, og nå har jeg de, jane Kønig. Og hvor lekkert er det ikke med gull og hvitt. Konkurransen ER avsluttet OG JEG VIL gratulerer følgende TRE damer MED NYE smykker TIL sommeren. Kr 175, jenny Skavlan for David Andersen, kolleksjonen finner du i David Andersen sine salgs forretninger og i nettbutikken deres HER. Gjerne mange i øret av gangen. Line Jo, kr 584, fotoJeton Kacaniku HårmakeAnne Grete Starheim, kolleksjonen kan kjøpes i alle David Andersen sine butikker og på nettsiden deres.

Ear Cuffs er det nye store.HER kan du kjøpe.Klar, hoops med asymetriske blomster og kuler.


26 Comments

Leave your comment

Leave your comment