Tog fra lillestrøm til gardermoen

Tok livet sitt. Hjemmelaget lunsj. Signo trondheim

Postet på Jul 31, 2018 av i hjemmelaget, lunsj

tilføre ekstra musli, nøtter, frukt, havregryn eller lignande om det er ønskelig. Nydelig med pålegg på! Oppbevar i kjøleskap om du har det på jobben, og nyt kjøleskapsgrøt til

lunsj. En komplett salat kan mette godt og smake skikkelig digg med dei rette ingrediensene! Stek videre. Vi er i gang med ei ny veke og dei fleste av oss har en rutineprega kvardag med skule eller jobb. proteinrike havrepannekaker oppskrift, hER. Her er kokoskrema kyllingwok. Passer med det meste av pålegg og er skikkelig digg påfyll midt på dag! smakfulle salater masse grønt, protein, fett og gjerne karbohydrater om man molde tingrett ønsker det. Ha pålegget for seg sjølv og ha over når du skal spise. omelettwraps oppskrift finner du, hER. middagsrester lag alltid opp litt ekstra middag, det er berre heilt genialt å ha med i lunsjboksen! Sett på lokket og la quinoaen koke med svak varme til at vannet er dampet. Har du tilgang til fryser eller kjøleskap på jobben er det ingenting i veien for å ta med ferdig smoothie i en smoothiebeholder eller shaker og oppbevare kaldt! Det meste av middager smaker også godt kaldt, så man er ikkje avhengig av å måtte varme det. Eg har ganske mange ulike oppskrifter og varianter, du finner dei ulike her. Nesten som omelett i muffinsformer, heilt supert med litt grønt.

Få mer inspirasjon og finn flere gode oppskrifter i vår bok. Server gjerne med syrnet immunforsvar melk eller hjemmelaget yoghurt og litt frukt eller bær om du ønsker. Melis og vaniljesukker tilsett ett og ett egg om gangen. Blant anna rundstykker og scones finner du også i arkivet.

Sissels grovbrØd - eltefritt halvgrove rundstykker med rug matmuffins med bacon, paprika og ost spinatsnurrer med tomat og feta squashlapper med tomatsalat og urtedressing pai med lØk, bacon, ost og tomater pai med lØk, paprika og chorizo.En dag fikk jeg det for meg å prøve å lage hjemmelaget kvikklunsjsjokolade, og det ble faktisk ganske likt.Den ble i alle fall kjempegod, og er kjeks med sjokolade imellom og med melkesjokolade rundt.

Bland kokt quinoa og resten av ingrediensene unntatt rosiner i en bolle. Stek granolaen midt i ovnen først. Smør pesto, ost og skinke på lomper og steik sprø og gylne i vaffeljern. Kvikk Lunsj er et must i påsken 15 ulike og varierte tips, håper du finner innlegget inspirerande hjemmelaget lunsj og prøver deg på en matpakke eller fleire dei kommande dagane. Hugs hjemmelaget lunsj å bruke en slags kremost eller lignande så det ikkje blir så tørt.

Gluten, grete Roede, frokost: Denne deilige muslien har bare 151 kalorier pr porsjon.Dekk et stekebrett med bakepapir.Ingredienser 100 gr quinoa 70 gr havregryn store 70 gr linfrø 100 gr solsikkekjerner 70 ge sesamfrø 100 gr rosiner 50 gr hakkede valnøtter 50 gr hakkede mandler 30 gr sirup, slik gjør du det: Skyll godt quinoa flere ganger.


31 Comments

Leave your comment

Leave your comment