Tog fra lillestrøm til gardermoen

Em fotball i kveld: Han vil ikke ha noe forhold; Oslo til halden

Postet på Jul 28, 2018 av i noe, forhold, han, ikke, vil

vi listet opp 20 mulige grunner til at han ikke vil ha sex, og hvorfor det ikke har noe med deg å gjøre. Og grunnene til dette kan

være mange - men de handler ikke om deg. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid. Han sier hele tiden at han syns jeg er så sykt fin og deilig osv. Mytene om jenter som skylder på hodepine når hun ikke vil ha sex, er en klisje som burde ha blitt glemt for lenge siden. Det virker på en måte som om han syns noe om meg også men jeg vet ikke. For til tross for den macho stereotypen mange forbinder menn med, er det ingen menn som er maskiner og blir tent på kommando. Jeg tør heller ikke snakke for mye om dette til han med forhold og følelser for da er jeg redd han skal gi helt slipp på meg fordi han blir redd for meg! Jeg er ikke typen til å gjøre sånt. Vi har hatt sex hver gang. Det blir alltid noe irritisjon mellom folk som deler bolig, og det er greit å få nullet vil den bort med en klem. Og jeg merker allerede at jeg er blitt betatt av han, fordi vi har jo snakket kjempe mye og blitt kjent gjennom snakking på nett før vi møttes også. Sjansen for at han sier nei på grunn av noe du har gjort eller for at han ikke er tiltrukket av deg, er minimal. For han har ikke tid til kjæreste pga han studerer så han har eksamens tid nå, han har to jobber i tillegg og trener fotball 4 ganger i uka, og kamp en dag i uka.

Jeg merker den også godt at han ikke liker å snakke om slike ting. Selv om han ikke har tid til et forhold. Den enkleste måten å løse denne situasjonen er selvfølgelig å snakke om det med din partner og være oppmerksom på det han sier og føler. For meg virker det som om han bare ønsker å ha noen der. Han har sagt at han ikke ønsker noe mer Å presse noen til å ha sex er jo aldri greit. Det er viktig at jeg er glad i dama.

Men han sier han ikke bare er med meg for sex og ikke vil ha noe forhold.Hva mener han da?


Han vil ikke ha noe forhold

Kanskje tenker han at det kunne ha blitt noe på et senere tidspunkt. Eller om du vil fortsette å holde på som dere gjør nå i håp om at han en gang skal ønske noe mer. Jente 18 Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Min kjære er også venn og samtalepartner for meg. Han vil nok bare gjøre deg klar over at han ikke ser for seg et forhold akkurat. For det er ofte menn føler seg like lite interesserte i å ha sex. Fordi jeg vil vite hva vøl han egentlig vil. Og vil alltid kose og kysse. Det er vanskelig å si hva det er han vil.

Bla deg videre for å lese dem alle!Spørsmål og svar sex han vil ikke ha et forhold, men sier han ikke er med meg bare pga sex?


41 Comments

Leave your comment

Leave your comment