Tog fra lillestrøm til gardermoen

Kart over europa på norsk: Hvordan lage egen telefonsvarer! Mats stenmark

Postet på Jul 24, 2018 av i telefonsvarer, lage, egen, hvordan

Hos Telenor kan du på "Dine sider" legge inn valg om å få meldingene videresendt til e-posten din som en lydfil du kan høre på og lagre på datamaskinen.

Slik gjør du: 1 Ring personsvarnummer Tast 3 for personlig oppsett 3 Tast 1 for Velkomsthilsen 4 Les inn din hilsen 5 Bekreft med * (stjerne) 6 Tast 2 for å lagre meldingen. Slå av MobilSvar: Tast #002 trykk ring/send, slå på MobilSvar: Tast trykk ring/ send? Ring 47 og ditt mobilnummer. Ring for å legge inn Opptatthilsen direkte. Selv om selve mobilsvartjenesten carpe diem trondheim er gratis fra de fleste operatører, betaler du jo minuttpris og startavgift hver gang du ringer for å høre på beskjeder. Hva er MobilSvar-koden min og hvordan endrer jeg den? Ellers er det bedre å fjerne svareren, så folk slipper å legge igjen nummer eller beskjeder som ikke blir hørt. Ringe personsvar FRA EN annen telefon. Opptatthilsen spilles av når du trykker "legg på knappen" på din mobil. Du får en del av disse opplest mens du hører på meldinger, mens andre må du nesten vite om for å bruke. Har du ikke MobilSvar-koden din, send SMS. Det vil ringe som vanlig på ditt nummer. Ønsker du å slå av MobilSvar når du er ute og reiser? For at du skal ha glede av svareren din, er det viktig at du lærer deg hvordan du bruker den, og at du faktisk sjekker meldingene dine. Slik går du fram: 1 Ring Tast inn ditt telefonnummer, avslutt med * 3 Mens du hører velkomstmeldingen din; trykk * for å komme til innlogging. Ved å taste # kommer du direkte til innlesningen av svarermelding.

Ring fra din mobil for å legge inn ny eller endre din personlige velkomsthilsen. Slik gjør du 10 15, tast, tast 21 canada 25 og 30 sekunders ringetid før samtalen går til MobilSvar 1 Lagre personsvarnummeret inn på 1tasten 20, hold 1tasten inne, det varierer litt fra operatør til operatør hvor lenge svarermeldingene dine blir lagret i mobilsvar. Kan du også slippe å høre på hilsenen før hver dab gang du skal legge igjen en beskjed. Viderekoble når du ikke svarer, du kan velge mellom 5, har du ikke opprettet egen kode er standardkoden 1993. Merk, har du Tvilling endres ringetiden for viderekobling fra mobilen med hovedSIMkortet. Ellers er det mulig å legge det inn selv som et hurtigvalg.

Med, mobilSvar kan de som ringer deg legge igjen en beskjed hvis du er opptatt.Les hvordan du bruker, mobilSvar.Sådan ændrer du din velkomsthilsen på din telefonsvarer.

fineste Valg 33 Spol til slutten av meldingen Ønsker du å land fjerne mobilsvartjenesten gjør du det enkelt ved å kontakte kundeservice. Ring fra din mobil, og du får i tillegg valg om å lagre meldingene. Ringer du fra en annen telefon en den du har svarertjenesten. Avbryt denne med å taste, telenor lagrer for eksempel avspilte meldinger i fire dager og uavspilte i syv dager.

Hvordan lage egen telefonsvarer - Aleris ungplan og boi

Netcom har likevel den kanskje aller enkleste løsningen om du ønsker å spare på svarermeldingene.Denne kan brukes når.eks.Det er for øvrig enkelt å lese inn en personlig hilsen, og denne kan du endre så ofte du vil.


10 Comments

Leave your comment

Leave your comment