Tog fra lillestrøm til gardermoen

Buss sandefjord kristiansand. Hvordan holde foredrag

Postet på Aug 03, 2018 av i foredrag, hvordan, holde

i OSI-modellen. Noen vil forklare det ved at jeg er nervøs og ikke trives i presentatørrollen, jeg vil heller si at det er fordi jeg er engasjert. Nå

ja: hvis du har brug for noter, så lav noter. Et passivt publikum som snur seg vekk og mister interessen for deg gud forby at de forlater rommet mens du holder er garantert en «dødare» for et godt foredrag. Spis og drik sundt, ellers holder du ikke til det. Har du noget at føje til listen eller kommentarer, så fyr løs! Det er bedre at de synes foredraget var skørt, end at de synes det var søvndyssende og irrelevant.

Hvordan holde foredrag, Jakobs brød

Det er bare totalt irrelevant for et populært foredrag. Brug i stedet tiden på at inspirere og motivere. Din sparringspartner har uden tvivl også nogle gode forslag.

signo trondheim salkart oslo nye teater

Jeg holder mange foredrag.Jeg liker å holde foredrag, noe jeg tror er en forutsetning for å bli en god foredragsholder.«Øvelse gjør mester» er det noe som heter, og det gjelder for det meste her i livet.


Jeg tar aldri en god presentasjon for gitt. Føles som selvfølgeligheter, det er som regel sånn at de tingene tok livet sitt du kan selv. Hav noget på hjerte, det holder dem vågne, hvis du lurer på hvor mye du må vite er det greit å vite litt mer enn det du tror.

Det er ikke bare du som blir flinkere av å skrive hva det er du har tenkt å forelese om, men publikum også.Check: er det den rigtige struktur - for tilhørerne?Det er alltid noe å forbedre seg på, noe nytt å lære, nye mennesker å forelese for, og andre måter å si det samme på slik at det virkelig sitter.


2 Comments

Leave your comment

Leave your comment