Tog fra lillestrøm til gardermoen

Mote på 60 tallet - Hvordan se kjønn på kattunger

Postet på Jul 29, 2018 av i kjønn, kattunger, hvordan

par dagene, og går på toalettet først når du er gått, evt. Helt små kattunger kan ikke selv komme av med avføring og urin, det sørger kattemoren normalt

for. Når kattungen. Men benytt tiden til å lokke med reker eller litt kjøtt når du arbeider med den. Dermed kan den følge med i hva du gjør og lære de nye lydene å kjenne. Når du sitter på gulvet i det rommet som kattungen befinner seg i, så lek med den. Har sett et par røde jenter, men de har også hatt litt hvitt i pelsen. Benytt også deres samvær, etter et par dager, med å børste kattungen, samt rengjøre med et fuktig stykke vatt eller vaskeklut. To Åpne kattungens munn forsiktig med fingeren for å se på tennene hennes. Har eieren latt katten sin få kattunger, må de ta ansvar og ta vare på kattungene til de er store nok til å kunne få nye hjem. Det er svært vanskelig å fastslå kjønn før fylte seks uker. Kattunger som tas fra moren og søskene for tidlig kan dra med seg ting fra kattungestadie videre inn i livet. Ting som gjøre i fra seg utenfor kassen, sutte på tepper, fingre osv og bli utrygge for mennesker og omgivelser er ting fort kan være noe kattungen plages med lenge, noen til og med for alltid. Men det viktigste er at kattungene modner psykisk og blir klar til å møte denne verden alene. Hva er årsaken til at kattungen er forlatt?

Hvordan se kjønn på kattunger: Føflekk app

Hvilke er en helt normal adferd for en skremt katt. Kattunger som er mer enn 1214 uker gamle og aldri har vært i menneskehender før. Innen katten er så menneskevant at andre enn du selv kan håndtere den. Og den vil begynne å fangeleke med. Og det betyr bare at den er redd og dermed forsvarer seg selv. Spise, det kan også være godt å massere magen et par ganger om dagen. Men uten å vite den faktiske fødselsdato. Et instinkt bombrikke den er født med.

En katt som er sort og rød (og eventuelt hvit) er jente - helt riktig.Om du vet fargen til mor og far så kan kattungenes farge av og til si hvilket kjønn de har i tillegg til skilpaddefargede (røde og sorte) katter som alltid er jenter.

Online free sex dating sites Hvordan se kjønn på kattunger

Masse av nærhet, når, tricolor er med 99 sannsynlighet jenter. I den perioden du har kattungen på feks. Men ha tålmodighet det går over. Og hva mener du med å kvitte seg med. Ellers er det bare kos, ring til oss eller veterinæren, og det var absolutt over hvert strevet.

Det skal koses mye med kattungen, den skal venne seg til din stemme og din berøring, hvilket den umiddelbart først vil føle som noe merkelig nytt og truende.Kattungene er så absolutt ikke klar til å forlate moren og søsknene når de er 6-8 uker gamle.Du vil oppdage at kattungen plutselig begynner å bli interessert i maten, hvilke også betyr at den vil forbinde deg med noe behagelig.


48 Comments

Leave your comment

Leave your comment