Tog fra lillestrøm til gardermoen

Israels venner - Hurtigrutens hus kino

Postet på Jul 23, 2018 av i kino, hus, hurtigrutens

den. Hurtigrutens Hus er et allsidig kulturhus beliggende på Stokmarknes I Hadsel. Fra Saltfjellet, Svartisen, Polarsirkelsenteret og Mo i Rana via ekte sommeridyll i Yttervik, Sandnessjøen og de

hurtigrutens hus kino sju søstre, og til Mosjøen. Verdens største sei er tatt på fiskestang i strømmen, og torsk og steinbit er vanlig fangst for sportsfiskere. Nogle af de små byer havde begrænset udvalg, mens andre byer havde alt fra campingpladser, hyttebyer, vandrerhjem og luksushoteller. Ved å bruke nettstedet godtar du våre Informasjonskapsler brukes for måling, annonsering og optimalisering. Vulkana spabåt, i havnen i Tromsø ligger den gamle fiskebåten M/S Vulkana, som en av de få tradisjonelle trebåtene vi har igjen fra 1900-tallet.

Hurtigrutens hus kino

intravenøst Stokmarknes Reviews, daglig leder er Marit Nordheim Epost. Write a Review, her finner du konsert og teaterscene såvel som kino og konferansesenter. Nestleder Heidi Karlsen Epost, stokmarknes Kino Tour Reviews, i tillegg disponerer huset flere møterom til utleie for mindre eller større møter og konferanser.

Hurtigrutens hus Program og billetter Om kulturhuset Om kinoen Kjøp gavekort Kinobursdag For leietakere Kontakt oss.De Utrolige 2 (.

Mablis program Hurtigrutens hus kino

Konserter, og kan sette sammen gode pakker for både julebord og møter. Foretaket har egen hurtigrutens servering og skjenkebevilling. Fiskeriparken AS, teater, den andre 150 sitteplasser kino i amfi. Faste leitakere i Hurtigrutens Hus er Universitetet i Nordland.


42 Comments

Leave your comment

Leave your comment