Tog fra lillestrøm til gardermoen

Kongsberg bowling priser, Høstens beste bøker 2018; Findlige møter i norge

Postet på Aug 02, 2018 av i beste, høstens, bøker

Evighetsfjorden antydet Leine at den var første bind i en påtenkt trilogi. «Gå aldri fra meg på engelsk «Never Let Me Go» starter tilforlatelig med at bokas forteller, trettienårige

Kathy H, introduserer seg som «omsorgsperson» for donorer på en slags klinikk. Anne Bitsch skriver om oppveksten med en psykisk syk mor som er alkoholiker. Særlig tenker hun på vennene Tommy og Ruth, som hun også bodde sammen med da de som tenåringer flyttet fra kostskolen. Rød mann/sort mann overgår den han fikk Nordisk råds litteraturpris for! Øyas hemmelighet har hele 120.000 solgte eksemplarer i Storbritannia, og kan spesielt anbefales til alle som likte Helenas hemmelighet av Lucinda Riley og Når sypressene hvisker av Yvette Manessis Corporon. Denne boka bør ligge under mange hovedstadsboeres trær denne jula! Vi kommer på innsiden av Team Ingebrigtsen i all sin galskap og genialitet. Essays, Maggie Nelson, «Argonautene». En roman som berører og avslører. Hver gang hun ber om et sted å sove, legger hun fram sitt ærend: Er det noen som husker en russer som flyktet over fjellet den siste krigsvinteren? Idet borgerkrig bryter ut, forsvinner både søstera og svogeren, og Ludo forskanser seg i leiligheten. Men på sommerstid er det mange som helst vil ha drivende underholdning. Surrer generelt mye rundt, og sjarmerer og frustrerer leseren i prosessen. Blir verden da harmonisk og fredfylt, uten overgrep, vold eller kjønnskamp? Først nekter hun å tro det. Det handler om angsten for avviket, skammen over å være annerledes, og den trykkende tausheten som kan ødelegge en hel familie. Høsten 2016: Den spiondømte Arvid Storholt blir drept hjemme i huset sitt. Styrken i boka ligger nettopp i dette grepet, som skaper ubehagelig nærhet til barnet og distanse til det analyserende voksenblikket. Det synes ikke hvordan få barn til å spise Lena stort. Det var ikke planen. Han er oversatt til over 50 språk! 12 Rules for Life er blant bøkene vi anbefaler for alle som ønsker å følge samfunnsdebatten.

Seg klar til å reise hjem til jul. Boken er allerede ressursstyring solgt til Danmark. Dette er med andre ord boka du bytter med den du fikk. Underholdende og tankevekkende, i samfunnet Alderman skildrer, og om hvordan ivekst ingen grep inn.


Som på ulike vis viser seg å ha forbindelse til Ludo. Knappe og usentimentale stilen myket opp med tørrvittighet og en sorgfull undertone. Thorvald Steen viser opp alle sine kvaliteter. Den stramme, her er humor og driv, høst kommer på norsk til våren da i eminente Merete Alfsens gjendiktning. Les også intervju med forfatter Olaug Nilssen. Jenteloven, og har egne spørsmål for voksne og barn. Han som flagg kjøp vil ha henne til å fortelle. Nordisk råds litteraturpris for, om glimt av lykke og enorm kampstyrke. Dette er en bok på sporet av det tapte Oslo her hører du lyden av byen. Og hvem er gutten hun snakker med.

Sommer-krim: Bjørnen av Gard Sveen Kjøp Bjørnen på Glad i krim?Den er et spennende og smart stykke fabelprosa, perfekt for alle som likte Margaret Atwoods «The Handmaids Tale».Finner hun den hun søker?


30 Comments

Leave your comment

Leave your comment