Tog fra lillestrøm til gardermoen

By timo trondheim: Fjerne fettflekker

Postet på Jul 24, 2018 av i fjerne, fettflekker

at fettet ikke trekker inn i treverket. Grimstad Klepp sier det er vanskelig å gi generelle råd som gjelder alle typer plagg og tekstiler. Men til vanlig renhold anbefaler

hun grønnsåpe. Press plagget med strykejernet med et fuktig og rent fjerne fettflekker kjøkkenhåndkle mellom strykejernet og plagget. Tekstilforum er en av de beste. For å få bort disse flekkene, anbefaler Malin Skaar i Lilleborg å bruke Zalo. Så enkelt fjerner du rødvinsflekker og fettflekker på klær eller duken etter julebordet med På Stell Sitronsåpe. Slik rengjør du komfyren, slik fjerner du flekker fra skinnmøbler. Merk at det finnes flere typer ullvaskemidler på markedet, så Milo er langt fra eneste alternativ. Hun tar i mot henvendelser og gir råd om forskjellige typer rengjøring, og det er flekkfjerning aller flest lurer. Mai-antrekket, enten problemet er sukkerspinn, festskum, ketchup eller jordbærsaus. Pulvermetoden, har du et spisebord i tre anbefaler, iFI (Informasjonsrådet for farge og interiør) Liberon fjerne fettflekker flekkfjerningspulver. Skaar anbefaler å bruke et ullvaskemiddel direkte på flekkene. En av guidene står Gudbrandsdalens Uldvarefabrik bak. La det flytende vaskemiddelet virke i cirka 30 minutter. Krysting og vriing er ikke nødvendig, men det skitne området må skylles til slutt med en vannstrøm gjennom stoffet, forteller Grimstad Klepp. Fettflekker, fettflekker fra for eksempel saus eller stekesjy er en gjenganger.

Julie næss Fjerne fettflekker

Lunkent vann og Zalo I utgangspunktet så waldemar vil fettflekker på et behandlet trebord være enkle å fjerne med lunkent vann tilsatt Zalo. Men hold høytrykksspyleren unna, dårlig inneklima kan gjøre deg trett. Du kan laste den ned her. Men ikke skrubb, det er nemlig ingen grunn til å fortvile.

Fjerne fettflekker

Etter bare noen timer specsavers solli er flekken bleket bort. Tørk godt av med et fuktig og rent kjøkkenhåndkle. Likevel er det tre klare gjengangere.


9 Comments

Leave your comment

Leave your comment