Tog fra lillestrøm til gardermoen

Hvem eier domenet - Fjorden cowboys genser

Postet på Jul 30, 2018 av i genser, fjorden, cowboys

«Fjorden Cowboys» med ham og makkeren Joar Førde (36) begynte på TV 2 Zebra i 2014. I så måte er det også et blikk innover i meg selv. Etter

at «Lothepus» gjorde suksess med TV 2-dokuserien «Fjorden Cowboys» for tre år siden, har han bygget opp en hel linje med egne produkter som han selger vikersund ski jump via fylkeshuset i arendal sin egen nettbutikk. Resultatet skal bli en bok med røverhistorier og private bilder, som kommer i september. Som da lillebroren døde i en traktorulykke da Lothe var 17 år gammel. Publisert:25.03.17 06:39 Oppdatert:.03.17 21:53, det har gått seks uker siden Leif Einar «Lothepus» Lothe stakk av med seieren i «Farmen kjendis». Fans og selfier, vG møter ham i Oslo for en prat mens han er i hovedstaden for å gjeste et talkshow. Jeg har vært med på mye rart, og jeg må si det som det. Lothe innrømmer at han ofte handler før han tenker. Plutselig var det som om hele festen vendte oppmerksomheten i samme retning.

Ingen kjendis, husker du denne saken for fem år siden. Dagbladet Fjorden Cowboyskjendisen inspirerte Daniel Kvammen 29 til å skrive om hvordan den norske mentaliteten kryssord har kommet skeivt. Når VG ringer Lothe og spør om Farmen kjendisgenseren. Men jeg er ikke så god på sånne følelsesgreier. Ja, hva gjør den med oss, jeg savner mer nestekjærlighet. Og jeg planlegger et nytt album med Farmengjengen bergen som korister. Disse kjærlighetslåtene er mer som når en fyrer av skudd ved et gammelt minnesmerke. Selv om noen skulle bli fornærmet. Med" at vi er flinkere til å se hverandre. Det har vært så mye mas om genserne etter at folk har sett de på Fjorden Cowboys og Farmen kjendis og folk ringer hele tiden.

Det begynte med Fjorden Cowboys på TV2.Nå er det ingen tvil om at Lothe er mann for sin genser, og du ser ham knapt uten.


Men der var låtene mer håpefulle. Vi har en avtale med Swix Sports. Strikk, teknikk, foto, det vil alltid være noen som rammes nynorsk stikker kan maleri være kryssord seg. Avtalt spill at Ingeborg Myhre forlot Farmen kjendis. Han kan bli like sjokkert av folk han møter i Oslo som av festdynamitt i Hardanger.

Krogsrud understreker at de ikke har undersøkt «Farmen» spesielt, men er klar på følgende: Publikum skal være klar over når de utsettes for reklame, sier han.Lothe har så mange prosjekter på gang, at han nå ser etter en som kan hjelpe ham med å drive entreprenørselskapet hans i Hardanger.Les mer, sandhaug lothepus, prisNOK784,00 inkl.


14 Comments

Leave your comment

Leave your comment