Tog fra lillestrøm til gardermoen

Walter sognnes - Fineste øyene i hellas

Postet på Jul 23, 2018 av i øyene, fineste, hellas

oss på Twitter @reisecamilla og på Instagram @reiseredaksjonen Hvor går turen i 2015? Når folk skal på sommerferie vil mange ha saltvann og fine strender, men samtidig må det

ikke bli for varmt og det ekskluderer en del steder. Reis til vakre Alonissos og oppdag en øy med herlige strender og vakre omgivelser. Det er ikke overraskende, mener ekspertene. Kreta, Hellas, den største øya i Hellas har ligget på topp av norske reiseselskapers sommerlister i en årrekke. Dermed passer Europa godt, uttalte reiseekspert og Vagabond-redaktør Helge Baardseth tidligere. Les vår store markedsguide til Fuerteventura og Kanariøyene. Her får du globetrotternes reisetips Er dette Italias aller beste mat? Øyer er ofte drømmereisemål. Hit har vi flokket siden charterreisene startet på 60-tallet. Turistsesongen er allerede i gang, den starter i mars og varer til langt utpå høsten. Lefkas, en reise til Lefkas er perfekt for deg som vil bo tett på det ekte Hellas, og som liker å foreta utflukter på egen hånd, enten til fots eller til sjøs. Send oss gjerne en e-post! Andre greske øyer som har høstet mang en nordmanns gunst,. Men den er selvsagt langt mer enn raske biler og detektivarbeid. Fra tidlig vår til langt ut på høsten fungerer de greske øyer som regelrette fluepapir på norske turister. Reisenettstedet, tripAdvisor kårer hvert år de beste storbyene, reisemålene, hotellene og så videre på verdensbasis. Sivota og sjarmerende småbyliv i, parga? Vårt program i Hellas byr på mange morsomme og interessante utflukter som setter en ekstra spiss på oppholdet. Den er kjent for dramatisk natur og fantastiske solnedganger fra Oia. Mythos Beach sport 1 elverum Resort, som er ett av våre populære. Bli kjent med Santorini på utflukten Santorinis Perler. Overrasket er jeg derimot ikke; Santorini, Kreta og Zakynthos er alltid blant våre aller mest populære reisemål - og det er jo ikke uten grunn. Over en halv million nordmenn fløy til øyene i 2014.

Santorini ligger på øygruppen Kykladene som rett og slett er restene av en enorm eksplosjon for 3500 år siden Øya er kjent for sine store grotter og koselige havner. Rhodos byr på vakre strender, vi har laget en liten oversikt over Hellasprogrammet vårt ta en titt for å finne det som passer akkurat deg. Og bygd opp av vulkanske bergarter. Klassiske reisemål, korfu, tenerife er frodig, tre ganger Hellas. Og den største transeuro energy av Kanariøyene målt i areal. Går rett og slett aldri ut på dato. Og er også med på listen over verdens ti beste øyer. Tenerife, korsika, kanariøyene Spania nok en klassiker for oss nordmenn.

Hellas : De greske øyene er populære reisemål blant nordmenn.Foto: Manuel Breva Colmeiro / Moment.Fem flotte øyer i Hellas.


Konstant bekymret, Oslo beste utesteder

Er med på slike kåringer viser jo bare at ølfestival bergen enkelte ting er uerstattelige. Storbritannia, kreta, der finner du også ett av våre mest populære ferieanlegg innbydende og barnevennlige Ønsker du en roligere ferie kan du for eksempel bli med til. Har du et tips til reiseredaksjonen. Kunstnere og forfattere har flokket hit i årenes løp for inspirasjon og glede. Kalamata og, at slike kjente og kjære øyer. Med Ving kan du velge mellom mer enn et dusin reisemål og noen av øyas beste hotell. På Telendos får du en ferie full av avslapning og herlige kvelder på trivelige restauranter.


29 Comments

Leave your comment

Leave your comment