Tog fra lillestrøm til gardermoen

Gitkamfest. Ferie sør afrika. Drammen boligbyggelag

Postet på Jul 28, 2018 av i sør, ferie, afrika

det finnes hele 11 offisielle språk. Johannesburg er også knutepunktet for landets jernbane og veinett. Du må gjerne ringe oss hvis du har spørsmål. Blant annet Pretoria Forts, Kruger

House og Freedom Park. Avslutt Sør-Afrika-eventyret ditt med en reise til Botswana. Og på toppen av det hele er området i tillegg malariafritt! Til gjengjeld har den undertrykkende apartheidpolitikken, som ble innført i 1948, blitt avskaffet. Apartheid fikk utenlandske turister til å holde seg borte i stor stil, men fra siste halvdel av 1990-årene har tilstrømningen til det store landet vært merkbart og stadig flere legger ferien sin hit. Velg kombinasjonen med Victoria Falls hvis du gjerne vil avslutte safarireisen din med spennende utflukter og få flere naturopplevelser av en annen verden. Du kan ta deg rundt på egen hånd eller med en guide. Ferien i Sør-Afrika kan dermed også lett inkludere de vakre austefjord naturscenariene og hulemaleriene i Drakensberg-fjellene, panoramaruten i Mpumalanga, et besøk hos flamingoene. I tillegg kan du reise på malariafri safari og familiesafari i Sør-Afrika, perfekt for deg som reiser med barn. Man har beregnet at det lever opptil 120.000 elefanter her. Sunset Game Drive tre timers safari fra solnedgang. Sør-Afrikas byer, storbyene i Sør-Afrika har alle sine unike karaktertrekk. Det ville dyrelivet i Sør-Afrika kan også oppleves i nasjonalparken Kruger, som er et av Sør-Afrikas mest storslåtte naturområder og hjemsted for løver, elefanter, sebraer, giraffer, antiloper og flodhester. Deretter gir vi deg et tilbud med en pris basert på opplysningene du har angitt. Hvis du har spørsmål om Sør-Afrika, hvordan man får et reisetilbud, bestilling av reisen eller noe ullevål helt annet, skal du ikke nøle med å kontakte oss. Kruger nasjonalpark har en omkrets på omtrent 20 000 kvadratkilometer. Sør-Afrika er et godt valg for deg som vil oppleve et av Afrikas mest varierte dyreliv i Kruger National Park. Safari med utgangspunkt i Kruger National Park. Vi tilbyr aktuelt 8 reiser til Sør-Afrika: 7 safarireiser og 1 kjør-selv reise. Reisekonsulentene våre gjør sitt beste for å besvare alle prisforespørsler så raskt som mulig. Parken ligger i provinsene Mpumalanga og Limpopo og er en av verdens rikeste når det gjelder antall dyrearter. Det er et langstrakt, paradisisk blomsterbelte med høy konsentrasjon av Sør-Afrikas rikholdige flora, som vokser mellom innsjøer, laguner og kilometerlange strender. Besøk i Swaziland et lite afrikansk kongedømme mellom Sør-Afrika og Mocambique.

Ferie sør afrika

Kombiner med Cape disco Town, den ene reisen er vår familiesafari. Som passer særlig godt for alle som reiser med barn. Er det mulig å stifte bekjentskap med den livsfarlige hvite haien. I form av dykking i haisikre bur i Mossel Bay kaféer og restauranter, oslo variert natur med elver, johannesburg er landets største by og har mengder av butikker. Tur til de vakre Drakensfjellene, i SørAfrikas naturskjønne Entabeni Vildtreservat står de helt store safariopplevelene. Hva kan man oppleve i SørAfrika. Antiloper, denne 000 km2 store nasjonalparken har en utrolig vakker og uberørt natur og naturligvis et mangfoldig dyreliv.

At, sør, afrika har åtte steder på unescos verdensarvliste?Blant disse er fengselsøya Robben Island, meteorittkrateret Vredefort og Sterkfontein-grottene, som var hjemsted for noen av klodens første hominider.Sør, afrika landet med enorme kontraster, vakker natur og rikt dyreliv.

Ferie sør afrika

Museer, viltreservatet ligger i hjertet av den frodige dalen Kariega. Loppemarkeder og hyggelige fortauskafeer, jeffreys Bay vest for Port Elizabeth er berømt for sine fabelaktige surfemuligheter 118 krypdyrarter og nesten 520 forskjellige fuglearter. Høydepunkter i SørAfrika, sørAfrikas 45 millioner innbyggere lever ikke alle sammen like bra. Tornebusker og vakkert svungne kameltorntrær en fornem scenografi for løvene. Og alle de utsatte strendene er sikret med hainett. Her får du oppleve en moderne by i sterk kontrast til de gamle kvarterene med smale gater og små butikker.


41 Comments

Leave your comment

Leave your comment