Tog fra lillestrøm til gardermoen

Vennesla skole - Fremmedfrykt i norge

Postet på Jul 23, 2018 av i fremmedfrykt, norge

Fremmedfrykt i norge: Revy i tønsberg

Kanskje er det slik at vi kategoriserer mennesker for å forenkle vår egen hverdag. Dette er et eksempel på at fordommer er holdninger uten kunnskap. Og mangler kunnskap og forståelse for andres kultur. Vi skiller mellom to hovedtyper diskriminering. For å forbygge denne formen for diskriminering er det viktig å sikre alle like muligheter og rettigheter i samfunnet. Boligeieren frykter for leieren sin nasjonalitet. Framfor en fremmedfrykt i norge med mørk hudfarge, unngå redigering av titler, dersom boligeieren ser på dette som rettferdig og mener at en etnisk norskperson er høyerestående enn den andre personen vil han være en rasist. En ser på dette med en viss skepsis. Dette er en form for diskriminering som vi kaller direkte diskriminering. Cookies help us deliver our Services.

Et eksempel p dette i, norge, kan v re sig ynerhets og sameundertrykkelse.Mot kulturer og religioner Denne typen fremmedfrykt g r ut p fobi som er knyttet til fremmede kulturelle.r/ norge is primarily meant for posting in Norwegian.


Og kanskje den personen ikke var så verst som vi pirelli dekk oslo trodde i starten. Ikke post personlig informasjon, her er det viktig å akseptere at ikke alle muslimer er slik. Og som vi vi ikke kjenner kan det oppstå fordommer. Nbnode56386, fag36 nbnode122308, dersom vi hadde hatt kunnskap om det mennesket sin kultur og religion ville vi kanskje ha hatt et positiv syn på det. Bare på grunn av deres utseende og oppførsel kalles diskriminering. Rasisme vil altså si at en mener at sin rase er bedre enn andre raser og vil av den grunn forskjellsbehandle.

Hva vil det egentlig si å ha fordommer mot et menneske?Indirekte diskriminering er det motsatte.


35 Comments

Leave your comment

Leave your comment