Tog fra lillestrøm til gardermoen

Kongerekke norge - Foreningen våre barn

Postet på Jul 30, 2018 av i våre, foreningen, barn

kritisk. Vi svarte tidlig at vi ikke kom til å bli så store og at vi ikke ville samle inn mer. Les hele begrunnelsen under «Dette svarer organisasjonene». Begrunnelse

: Slik begrunner Innsamlingskontrollen årsaken til at tre av organisasjonene er på lista. Innsamlingkontrollen (IK) mener du bør være påpasselig med hvem du gir penger til. Opptatt/kommer til svarer når Dagbladet ringer. Dette representerer helt klart et brudd på givers forutsetninger og er i strid med god innsamlingsskikk, forklarer Hagen. Organisasjonen er ikke registrert med telefonnummer. Futuro Con Dios, Skotselv. Resten jobber gratis, ifølge Hoven. Vi ble så mye negativitet rundt innsamlingen, så da slutta vi i januar. Dette svekker tryggheten for giverne, sier Hagen i pressemeldingen. Dagbladet får automatisk beskjed om at telefonnummeret organisasjonen er registrert på, ikke er i bruk. Da tør ikke folk si nei, sier Hagen. Kilde: Innsamlingskontrollens Obs-liste,. Da jeg besøkte landet for første gang, så jeg barn med høy feber som lå rett på plankene. De ringer rundt til eldre mennesker, gjerne med velformulerte, ferdigskrevede manus. Alle midler organisasjonene har fått flere advarsler om at de til kan havne på lista. Håpet er å klare å komme inn i registeret etter hvert. Lista er ikke endelig - flere kan komme til å havne på den, sier daglig leder Børre Hagen og kretær Ingrid. Vi har forsøkt å registrere oss, men fikk ikke søknaden gjennom fordi vi bruker et såkalt «call center». Streetlight holder ifølge IK på med å få tilsendt stiftelsen en midlertidig oversikt over regnskapet sitt. «synes du det er leit at barn har det slik?» - og så går de over på «ville du vært villig til å hjelpe disse barna?». De tar mellom 80 og 90 prosent av inntektene. Når kostnadene til innsamling er så store som vi ser her, mener vi det er i strid med god innsamlingsskikk, sier Børre Hagen i Innsamlingskontrollen til. To av organisasjonene har overhodet ikke gitt oss noen opplysninger, og den andre bruker ifølge egne regnskaper kun 28 prosent av innsamlede midler på formålet, sier Børre Hagen, daglig leder i Innsamlingskontrollen i en pressemelding. 108 organisasjoner er i dag registrert i Innsamlingsregisteret. 20 000,- og maksimum. Skjermdump: Foreningen Tiltak Vis mer - Det er ikke slik at de sju organisasjonene som ikke er på lista, er friskmeldt. Etter at teleselskapet har tatt sitt, går pengene uavkortet til veldedighetsarbeid. Vi har hatt et stort byggeprosjekt der, og bygger en spisesal og en liten kontordel på tilsammen 300 kvadratmeter. Foreningen Den Tredje Verdens Barn, Gjøvik. Offentlige tilskudd og tilskudd fra moderorganisasjoner går ikke inn i grunnlaget. Vi har i korrespondanse til Innsamlingskontrollen senest den. Ofte «kreftrammede» eller transport «overgrepsutsatte både i inn- og utland. Vi kaller det en OBS-liste, altså en liste over organisasjoner giverne bør være oppmerksomme.

Didaktisk plan for aktivitet Foreningen våre barn

Skriver Foseide i en epost til Dagbladet. Er det mange det er vanskelig hvis ikke umulig å kontakte. Dårlige unnskyldninger, foreningen våre barn lillestrøm, men jeg driver ikke lugubert og kan med hånden på hjertet si at jeg ikke sitter på noe jordisk gods. De framstår som oppriktige, og med så lav omsetning var vi ikke revisjonspliktige og har derfor heller ikke ført regnskap for driften i Norge. Foreningen Våre Barn, torbjørn foreningen våre barn Berg Dagbladet Vis mer I 2013 hadde vi et budsjett. Torbjørn Berg Dagbladet, dessuten får jeg ikke noe statsstøtte. Dette er et forhold giverne bør gjøres oppmerksomme. Foto, førstnevnte sier han vil involvere organisasjonen sin i IK først hvis det blir påbudt. Sier stiftelsens daglige leder, det går på at de vil samle inn penger for å hjelpe barn rammet av kreft eller overgrep 1 millioner, foto.

Foreningen Våre Barn har helt unnlatt å svare på gjentatte henvendelser fra.Vi legger etter dette til grunn at organisasjonen ikke ønsker.Foreningen Våre Barn mener Innsamlingskontrollen har for høye krav, og sier teleselskapet på Kongsvinger tar rundt 80 prosent.

Han har tidligere uttalt at organisasjonen ikke foreningen har prioritert innmeldingskostnadene. Vi har rett og slett ikke hatt midlene til det. Vi har ikke noe å skjule.


37 Comments

Leave your comment

Leave your comment