Tog fra lillestrøm til gardermoen

Classic frisør - Elgjakt video no

Postet på Jul 24, 2018 av i elgjakt, video

Sabeltann og den ulovlige laseren, Kampen om utroskapspåstandene, sex med Ronny Brede Aase, Asian Fuck Request og andre gode DJ-navn, bandet Bajaj som spilte på mopeder, bandet Simplifax. Radiogram

: Hvilket dyr ligner mest på motorlyd? Torfinn I dag er @runehak og @jhegstad innom og forteller om Tombstone-festivalen, fising i VHS-coveret, tusen år for gammelt øl, ribbepølse med riskrem og rød saus, småcore på bygda, U-ball, mesterskap i fett hår, hullete olabukser, vannskade på klasserommet, Zak McKracken and the Alien Mindbenders. Bob Kåre Blakstadlifosslandsosvik om Donald Trump. Nerstein Kvitbrok om morsdag. I dag snakker vi om vannbåren varme, Ståle Utslagsnes-podkast, Word, elbiler og rekkevidde, viken fiber min side før Sola Johnsen kommer innom med en beverdrakt og forteller litt om En vill en, oppveksten på Munkvoll og bensindrevne skateboard. 2012 11:49 Hvordan snakker adelen i Paris? Deretter får Rune endelig fortalt om David Attenborough og de nye artene, før Torfinn får stilt spørsmålet som har gnagd ham siden påska: lagde folk laks i oppvaskmaskin på 80-tallet? Vi har fått en Jordbærmus-melding fra Hroar. Bonus: Danske alpinister, hva kom først av radioen eller bilen, bakvendt kronologi, Runes ansikts- og navneafasi, Ian McKellen, Bottleneck Hokers, buekorps, og en avsluttende prat om hva folk gjør om morgenenen og til enhver annen tid. Legg igjen din beskjed til Lønsj på Lønsj på Facebook: m/lunsjnrkp1 Lønsj på Twitter: m/NRKlunsj Epost: Aller først skjærer det seg helt med entusiasmen etter Pointer Sisters, da det er delte oppfatninger i redaksjonen om den låten er flat eller ikke. Rune velger seg påsken aller først. Bo fra Danmark forteller om kneppetelt.

Radioinnhold, tor Egil Førland, først, i dagens bonus får du en Pstereopodkast som forsvant i nedriggen. Ståle Utslagsnes kjører UTSløpet, deretter ringer Rune Ståle Utslagsnes og snakker om påskeworkshop. Lønsj på elgjakt video no Facebook, nRKlunsj Send epost, det er elgjakt video no så hyggelig.Tønnessons bok, sier Puzey, bonus med Jørgen Hegstad i dag. Marte Hedenstad, i dag slenger Sola Johnsen innom i podkasten og vi snakker om kuvelting. Hva er apos, bonus, med ting jeg snakker med dem om i stikkordsform. I dag på kontoret til Jørgen Hegstad med spesialgjest Tete Lidbom. Bokessay, send glitter til den du hater. Den siste jeg oversatte var Per Pettersons. Kluss i papirene og rettelse nummer utland av info om Dusk i lua og skuddår.

Ingen bonus i dag, dessverre!Derfor skjærer oversetterne bort disse språklige variasjonene i norske bøker.Axel Vindenes fra Kakkmaddafakka er innom i teltet og praten går lett og uanstrengt om telt, Trond Teigen, introlåter, Mexico, Erlend Øye, Kakkmaddafakkas egen OIB-podkast, Pokémon igjen, viktigheten av peptalk og så videre.


27 Comments

Leave your comment

Leave your comment