Tog fra lillestrøm til gardermoen

Skamløse arabiske jenter. Ekkolodd test

Postet på Jul 30, 2018 av i test, ekkolodd

bruk og leveranse av dybdedata. Vil TM185M kunne detektere fisk ned til meter, også vise fisk som står på bunnen på slike dybder (havfiske)? Krevende test, det er nesten

uforsvarlig å gi seg ut på en test som dette. Ser @erik og andre muligvis løser dette ved å kombinere TM150M med P66 (som tar seg av de større dyp). Den er i stand til å vise fisk på 4-500 meters dyp og viser enkelt bunnforholdene til og med enda dypere. Vi hadde virkelig håpet på mer, da det på denne fronten har står ganske stille i noen. TIL sist: Når det gjelder å spare der man kan, kan det lønne seg å kjøpe noe av dette i utenlandske butikker? . Her er andre episode. Første episode, som omhandler båtelektronikk i praktisk bruk under trollingfiske, finner du her. Ola og Kari Nordmann vil vvs ingeniør utdanning ha ekkolodd, og de vil se fisk! Ekkolodd i praksis er en serie i fire deler som tar for seg moderne båtelektronikk i praktisk bruk. Les mer, kartplottertest: Avansert i all enkelhet. Flere av de testede plotterne kunne vært utpekt som vinner, men én skiller seg litt. I kombinasjon med StructureScan 3D for optimal nytte på grunnere farvann (0 - ca behandling kryssord 80m)? Test: Ekkolodd med farge, skal du handle deg et ekkolodd i dag, er det vanskelig å komme utenom et såkalt multiinstrument. Alle produsentene skryter voldsomt av hvor gode og lyssterke de har blitt. Sistnevnte får liten oppmerksomhet da de fleste utenom Garmin bruker Navionics kartdata og kun Garmins Bluechart har egne kart. Dette er mange havfiskeres førstevalg uansett ekkoloddmerke. Det er heldigvis forskjeller, for hvis ikke hadde det vært kjedelig. Les mer, test: Seks 8-9 tommers kartplottere: Høy standard. Disse modellene gir helt andre muligheter enn mer ordinære ekkolodd. Med det har vi hatt anledning til å teste alle funksjoner, utenom en planlagt 250-300 meters dypvannstest.

Ekkolodd test

SS3D, raymarine utvider utvalget av multifuksjonsskjermer, de nyeste borteboerstipend aldersgrense kartplotterne holder en meget høy standard og er i stor grad multiinstrumenter som i tillegg til kartbilder kan vise mye annen informasjon. Sier Bakern på Gressvik da laksebeistet på 20 kilo hang seg på kroken. Faktisk rundt 80 prosent av båtfolket fisker fra båt.

Test : Ekkolodd med farge.Test : Tre 7-tommers plottere, kartplotteren for de mindre båtene.

Ekkolodd test

Som er offentlighetsprinsippet testens heteste nyhet, har vi ikke data fra Humminbird. Testrapportene er tilgjengelig for alle abonnenter med digital tilgang. I båten hadde vi to sett RAM universalfester for 12 tommers ekkolodd. Under båtutstyrsmessen mets i Amsterdam denne uken viste Garmin frem sin nye serie med rimelige ekkolodd. Inklusiv frakt, med en standard altiett som nesten alle kjøper. Og hvis verktøy randaberg så er tilfelle, her er TM185M til under kr 7000.

Båten vi har brukt har vært en Silver Hawk 540 fra Kellox.Litt om kart og navigasjon, det er ikke så lett for produsentene å fornye seg på navigasjon.Altså 50 prosent fokus på ekkolodd, 30 prosent på oppbygging og programvare og 20 på navigasjon og kartdata.


39 Comments

Leave your comment

Leave your comment