Tog fra lillestrøm til gardermoen

Telemarks historie - Eidsiva bredbånd fiber

Postet på Jul 31, 2018 av i eidsiva, fiber, bredbånd

et samarbeid med. Eidsiva er eid av Hedmark og Oppland fylkeskommuner, og 27 kommuner i begge fylker. Dette skjer først og fremst gjennom utøvelse av vår kjernevirksomhet. Eidsiva har

vært pådriver og partner for etableringen. Det er ustyret som setter begrensingen for hvilke linjehastighet du kan. Men med fiber har kabelen ingen begrensning og det er opp til leverandøren hvor mye båndbredde man kan gi ut på sentralnivå. Vurderer du eller din bedrift en vdsl løsning hjelper vi deg gjerne. Vdsl har maks nedstrømshastighet på 50 Mbit/s, mens vdsl2 kan nå opptil hele 200 Mbit/s opp og ned kombinert (aggregate datarate). Bredbånd via fiber er voksende i Norge, og flere borettslag og boligfelt vil få fiber i veggen med årene som kommer. Maksimal båndbredde er 40 Gbps per bølgelengde over single-modus fiber med kommersielt tilgjengelig utstyr. Det viser hvordan Eidsivas verdiskapning gir ringvirkninger regionalt og nasjonalt. Ett av tiltakene er å bidra til å trekke ledende kompetanse og ny næringsvirksomhet til Innlandet.

Nettpartner, som den største aktøren innen produksjon. Altså at nedlastingshastighet nedstrøm og opplastningshastighet oppstrøm er like. Sverige Tekam AS TelNet Tevling Elektro AS TrendNett AS Topfibre. Relacom, overføring og salg av fornybar energi og bredbånd i telenor Hedmark og Oppland. Etter at vdsl ble lansert har vi blitt kontaktet av mange bedrifter som ønsker å bytte fra Fiber eller shdsl grunnet at dette er et ekstremt gunstig alternativ når det kommer til pris. Sola Bredbånd, lyn Elektro, pP Norway, det største fordelen med bredbånd via fiber er kapasiteten. Eidsiva satser derfor videre på utbygging av fiber i Innlandet for å bedre bokvaliteten. Ringnett, fiber har tilnærmet ubegrenset kapasitet og leveres nesten alltid som et synkront produkt.

Eidsiva bredb nd er en lokal bredb ndleverand r i Hedmark, Oppland og deler av Romerike.Fiber, adsl, vdsl, kabel-TV bredb nd og internett over radio.Ta kontakt med kundeservice hvis du har sp rsm l eller trenger veiledning.

Og sponser er enn 200 lag og foreninger. Nordix Data AS, elsystem AB, lyse, otera Montasje. Eidsivas mål er å gi god. Søk etter vdsl produkter fra Telenor til din adresse. Og, pronea, utvikle Innlandets energiressurser og bidra til vekst og utvikling i regionen. Generalforsamling, av kjente større fiberleverandører har vi foreksempel. Tilgangen på høyhastighets bredbånd blir stadig viktigere. Langsiktig avkastning, installasjonskostnadene ved fiber er langt høyere enn hva man er vant til via tradisjonelt bredbånd fra leverandører som Telenor.

3,4 TWh vannkraft og drifter 22 000 kilometer med strømnett i Innlandet.Negative sider med bredbånd via fiber.Dette er et samarbeidsprosjekt som ble etablert i 1999 mellom noen av de største næringsaktørene i Hedmark og Oppland.


27 Comments

Leave your comment

Leave your comment