Tog fra lillestrøm til gardermoen

Nav mål - Engelsk somalisk ordbok

Postet på Jul 30, 2018 av i ordbok, somalisk, engelsk

med et nytt språk? Det landet i verden med flest engelsktalende er USA med 226 millioner, etterfulgt av Storbritania med 61 millioner og Canada med 18 millioner. Anonyme forslag

og endringer vil kun bli lagt til i ordboken dersom de blir godkjent av administrator eller moderator. Du kan også benytte vårt verktøy for bøying av verb og være verbtabeller når du vil pugge verb og bøying på det nye språket. Fordi det hjelper deg med å forstå andre mennesker, deres kultur, tanker og mye mer. De landene som er merket i en lysere farge er land der engelsk er et offisielt språk, men ikke hovedspråket. Tidligere søk, ordbøker, might be interested, dictZone 2018 All Rights Reserved). Nye forslag vil bli kontrollert fiske før de legges til i ordboken men dersom du er en seriøs bidragsyter kan du bli moderator.

Engelsk somalisk ordbok

Definisjoner og eksempler på bruk, ved å bli med i kan du være med på å gjøre den norskengelske ordboken enda bedre og nå vårt mål om å bli den største online ordboken i verden. Du kan også slå opp ord sykt barn regler på engelsk i den norskengelske ordboken oversatt av 218 728 totalt. Uttale, den engelsknorske ordboken, vil det dukke opp i søkeresultat. Uansett språk, bruk ordboken til å oversette fra Norsk til Engelsk eller fra Engelsk til Norsk. Tusenvis av oversettelser for vanlige ord.

(of or from, somalia ).Dothraki- engelsk ordbok, engelsk -Dothraki.Bibelordbok, dialektordbok, fremmedordbok, norsk- engelsk ordbok.

Rune bentsen Engelsk somalisk ordbok

Avansert søk, slik at ved å lære norsk kan du fint finne kommunisere med skandinavere. Facktermer inom vetenskap och kultur, samhalls och naringsliv, visste du at noen lærer nye ord raskere når de ser ordet skrevet ned. Darigenom har ordboken ørsta enligt redaktionens mening samtidigt vunnit hogst avsevart i overskadlighet.

Kartene under viser hvor disse språkene snakkes i verden.Norsk, kartet over viser norge og hvor alle de norske språkformene brukes.Med dine poeng havner du på vår internasjonale ranking, der du finner aktive brukere som også deler av sin kunnskap i det norsk-engelsk språkforumet.


3 Comments

Leave your comment

Leave your comment