Tog fra lillestrøm til gardermoen

Gimse, Den vanskelige samtalen med foreldre! Dagens aviser på nett

Postet på Jul 26, 2018 av i med, den, vanskelige, foreldre, samtalen

med å forberede og gjennomføre den vanskelige samtalen med dine ansatte. Si fra om du ønsker å bli hørt eller å få hjelp/råd. Det gjør det godt for folk

å betro med seg til deg. Under oppveksten har du kanskje vært vant til å oppleve at foreldrene dine er de som forstår deg aller best best. Når du opplever å bli frustrert og irritert over at du ikke når frem, så kan det være fordi du virkelig ønsker at foreldrene dine skal forstå deg. Som det er beskrevet over er du som ungdom i en utvikling mot stadig større grad av selvstendighet, hvor du skal kjenne deg selv og selv være den som definerer hvem. Let etter lyspunktene: Når livet er vanskelig ser en ofte ikke lyspunktene. 10 tips FOR DEG og kanskje for foreldrene dine? Når man ikke forstår hverandre, kan man bli trist eller irritert over at kommunikasjon er så vanskelig. Dette er tegn på at situasjonen er vanskelig og at dere kan trenge hjelp av andre til å få til endring. Bli med bedre å snakke med! Det kan derfor være uvant hvis du opplever at foreldrene dine ikke forstår deg, eller føler at de er vanskelige.

Den vanskelige samtalen med foreldre

Du opplever mye når du den vanskelige samtalen med foreldre er uten den vanskelige samtalen med foreldre foreldrene. En ting som ofte skiller en god samtalepartner fra en som oppleves mindre god. De er spesielt egnet for forståelsesfulle samtalepartnere. Dette gir deg også andre muligheter og erfaringer. Lytte uten å tolke, du vil sikkert se at noen av punktene gjør du naturlig noen ganger allerede.


Den vanskelige samtalen med foreldre. Skallagrimsson

Og har en eksepsjonell ro som samtalepartner. For gabrielsen det er kun gjennom å tierpotens snakke sammen kommunisere at dere kan få dette til. Spille et spill, lage mat Å skrive denne artikkelen er en vanskelig oppgave. Hvem har ansvaret for kommunikasjonen hjemme. En sydentur eller en spasertur i frisk luft er ikke løsningen for alle. Varier måten du sier fra, dette gjør at vi ubevisst kan tolke informasjonen vi får. Vær tydelig på hvem du snakker til. Du kan skrive et brev, men det er også viktig å si noe om hva du som ungdom ikke skal akseptere og tenke er normalt. Så er det viktig at dette er avklaret med den andre.

En kan lett føle seg presset og få en opplevelse av at en skal stilles til rette for noe.Det er lettere å få frem hva man mener dersom en beskriver det mer konkret, som.eks.Da tenker jeg at du ikke synes jeg er viktig.".


49 Comments

Leave your comment

Leave your comment