Tog fra lillestrøm til gardermoen

Global food bergen åpningstider, Drivhuseffekten! Kampsport kryssord

Postet på Jul 28, 2018 av i drivhuseffekten

forskjellene er spesielt klare ut ifra grafen over. De fleste klimaforskere mener, at lufttemperaturen tæt ved jordoverfladen er steget. Derimod er der ingen tegn på nævneværdige ændringer

i troperne. Overfladen vil nu reflektere mindre solenergi og derfor absorbere mere energi. De seneste ipcc-simuleringer viser, at det er sandsynligt, at mennesket har haft indflydelse på de sidste årtiers temperaturstigning, mens naturlige årsager nok lå bag stigningen i 1930'erne. Betegnelsen drivhuseffekt henviser lidt misvisende til et almindeligt væksthus.

Konsekvensene er store for alt det menneskene gjør. Fordi deres egen udstråling opefter er lille som følge af deres lave temperatur. Vil de således give anledning til en stor drivhuseffekt. Reflekteret solstråling vil normalt være tabt for Jorden. Atmosfæren er i energibalanse når varmestrålingen den avgir til verdensrommet og jorda. Den menneskeskabte globale opvarmning, at en stadig ophobning af drivhusgasser i det lange løb vil føre drivhuseffekten til en opvarmning. Kolossale summer er blevet investeret i forskningen. Disse vil ikke kun være lokaliserede til selve kildeområderne.

Drivhuseffekten er en naturlig prosess der noen gasser gj r en planets overflate varmere enn den ellers ville.Den forekommer p Jorden og andre planeter som har atmosf.

Atmosfæren indeholder en lang række partikler af forskellige typer. For at kunne udtale sig om klimaet om 100200 år må man tage et meget stort antal skridt. Dette vil skape store konsekvenser for menneskene. Omvendt vil de fleste skyer absorbere hele den infrarøde stråling fra overfladen og derved bidrage effektivt til drivhuseffekten. I gennemsnit er halvdelen af Jorden dækket af skyer. Aerosoler, gjelder menneskeskabte aerosoler fremstå som områder med store aerosolkoncentrationer. Og når klimaet har nået en ny ligevægt. Men især refleksionen har betydning for klimaet. På en global skala er tining av arktiske permafroster et veldig farlig senario.


11 Comments

Leave your comment

Leave your comment