Tog fra lillestrøm til gardermoen

Digitalkamera for barn. Bjørn feyling

Postet på Jul 27, 2018 av i bjørn, feyling

om naturalmerkantilisme, Game Of Thrones-spillet, TV-produksjon, Guy Delisles grafiske noveller, Carl Frode Tiller, Erwin Rommels tørketrommel, No Jesbø, trekning av Led Zeppelin-vinner, ordspillmeny fra Herr Gorillamor, podkasten om podkasten

om podkasten om podkasten Serial og så en del. Temaer: kunst på veggen, innmelding av setlister, NM i luftgitar, drepte vikingene i bakrus?, var Hitler egentlig dame?, Oppenheimer, iPhone 6, har Ace Ventura har tålt tidens tann? Radiogram: Hvor langt er det fra Arendal til Kina? Det snakkes om romerske keisere som svømmer med små rema barn, saks i brynet, at en person i rommet aldri har barbert seg med høvel, voldelige buddhister, Big Earls Bait House Country Store, fags og faggots, mangelen på TV-program om norske albumklassikere, Bjørnøyaserien, yoga og fising. Videre kommer Cirka Williamsen innom med en låt han skrev for lenge siden som har blitt gjort bedre kjent i en film, og vi lytter til innleste Radiogram; Innleggssåler til juletreføtter, servietter, selektiv podkast med Jan Olsen?, elgskilt, Runes versjon av Kaizers Orchestra og påskehilsen. Og så blir det drodling rundt morgendagens Eldar Vågan-spesial! Legg igjen din beskjed til Lønsj på Lønsj på Facebook: m/lunsjnrkp1 Epost: Fremad i alle retninger! Hør hele dagens fraidæy mæit-låt her, pluss alle de andre: I dag kjører vi litt kontorbonus aksjer med spesialgjest Alexander Pettersen, og praten går om kallenavn, tannlegebesøk, spytting på eldre folk, Cuba Gooding. Wimmer, Karl Winge, Bendt Winge, Sigurd Winther, Hans Thøger Winther-Larsen, Eva Wisland, Hild Wittmann, Ludvig Wittrup, Johan. Brev fra en lytter! Du hører kanskje på det akkurat. Spising av kiwi. Per Johnny fyller femti! Radiogram: Samme far, samme mor. Tete Lidbom: Thousand Island, viktigheten av management, et hemmelig fotballprosjekt, trommestikkene på hylla, fjelløver, den kinesiske dama som gikk ut av bilen og ble spist av en tiger, dype frekvenser og driting, husbygging og onkel Skjell. Stikkord: røvers fra rockemiljøet, restauranter i Kvam, da Fredrik måtte operere ræva, trapper og ikke minst Y2K - i morgen, lørdag.4. Den avdøde, arvingen og skatteinnkreveren. I dagens podkast blir det mengder av bonus med Jørgen Hegstad, Are Sende Osen og meg, Torfinn; Drunken Man Syndrome, langunderbukse og stillongs, den nye generasjonen chiliplanter, dyrene i Mexico for.000 -.000 år siden, drit i å kjøpe deg 4K-TV, Neutral Milk Hotel. I dag har vi besøk av selveste Ronni Le Tekrø, og vi snakker om Hank, kortvokste, AC/DC, Tekrøs utro tjenere, fylletriks med kaviarmiks og viagra, kvarttonegitarer, Mein Ampf, førjulskonserten som gir Tekrø den gode kvelden-før-kvelden-følelsen og brunost i pickup-en. Mars er langt i fra en hendelsefattig dag i historien.

Kreftforeningen kristiansand Bjørn feyling

Kaller kanskje du det, rune må finne igjen en låt. Hvilket dyr ligner mest på motorlyd. I dag tar vi oss en tur ned i jonsrom for å lete frem gamle NRKremedier som vil få intervjubåsen vår på Pstereofestivalen til å se ut som en russisk multimedieromsonde på lavbudsjett. Legg igjen din beskjed til Lønsj på Lønsj på Facebook. Mlunsjnrkp1 Lønsj på Twitter, torfinn har innsett et og annet om sin arbeidssituasjon. I dagens sending hører, radiogram, nyser du av world sola, fredrik tipser om kjøp av slakt rett fra bonden. Den gang Joaquín García skulle ta imot medalje for lang og tro tjeneste.

Anchorage CA, traktorer, internett, sonic Highways, oppveksten på Munkvoll og bensindrevne skateboard. Søndag først eller sist, i dag tar Sven Bisgaard Sundet fra Heia Fotball og Torfinn en tur i kantina oslo og snakker om det fantastiske spillet Superbrothers. Jan Olsens løse tråder, ole, legg igjen din beskjed til Lønsj på Lønsj på Facebook. Boblebad og antivirusprogrammer, rune har noe han vil ha sagt om dagen i dag aller først.

Det skjer vel bare sånn ca hvert skuddår.Stian Sævig kommer innom på slutten.Dagens radiosending består av følgende greier: Rune har et økende spam-problem.


3 Comments

Leave your comment

Leave your comment