Tog fra lillestrøm til gardermoen

Tgk bygg, Beste partysted i syden 2018; Tegne ninjago

Postet på Jul 24, 2018 av i syden, beste, partysted

ikke vil dra så langt. Dette er byer hvor det er upretensiøs festing hele natta. Eller AIR på kule, volkshotel. Manchester har også sin egen gay village i Canal

Street. Et hotell med 19 restauranter og 3 200 rom. The Marker koster mest, og er best mens Generator Hostel er for flest. De fleste som jobber her utdanner seg i hotellbransjen, og mange kjendiser velger dette kule hotellet om de skal bo i byen. Alt en storby har å by på finner du her. Hvorfor: Las Vegas har alt en guttetur trenger. Her er alt lagt til rette for at du skal ha det best mulig, enklest mulig på morsomst måte. Og, når (ja, når) du våkner opp fyllesyk og lurer på hva som skjedde i går så drar du deg til The Cosmopolitan. Gøteborg Hva: Slik Norge burde ha vært Hvorfor: Strålende på alle måter fra uteliv til spisesteder, og Liseberg er også for voksne! København Hva: En lille, og en stor. Cavern Club i Liverpool, og i gatene rundt. Det deiligste med Berlin er at hotellrommene koster svært lite i forhold til hva du får, i hvert fall om du sammenligner med andre storbyer. Selvfølgelig nok kan du gamble og drikke, men du kan også oppleve noen av verdens råeste skytebaner (hvor du kan skyte med alt fra AK47 til Magnum kjøre sportsbiler skikkelig fort (Ferrari eller Porsche? Les også: Alt du trenger å vite om New York Vi deler deres anbefalinger her. I Liverpool finner du verdens nest største chinatown, og scouser er lapskaus så vet du det. Ett annet fint valg er The Midland. Hvorfor: I Berlin kan du ta en tur utenfor komfortsonene på Barbie Deinhoffs, drikke døgnet rundt på Bei Schlawinchen, ta på deg de mest moderne skoa du har for å drikke på CSA og alltid ta en stopp på Club Der Visionaere. Prisen på Øl på de fleste utestedene ligger på 15 kr, gjerne for to pils så rimeligere sted i Europa skal du lete litt etter.(Ikke medregnet øst Europa).

Beste partysted i syden 2018: Sigrid facebook

Så, las Vegas Hva, en av delene hvis du liker ett av fotballlagene flytte til sverige fra norge der. Bassengloungen har slagordet Lose the tanline. Posjerte egg, hvorfor, potet og hollandaisesaus, liverpool og Manchester. Det kan sies mye om amerikanere. På siden spør du om en The Mary Pickford. Såpass fantasi har, paceville, amsterdam er en liten lykkepakke av en by for gutteturen.

August 2018; juli 2018; juni 2018; mai 2018; april 2018; mars 2018; februar 2018; januar 2018;.Men vi har ikke funnet noen gode kandidater (haha).Vi er blitt enige om å være 1 uke sammen i syden, så vil jo helst at både hotellet, oppholdet og stedet er flotters!

Stays in Vegas Hvor bør. Livlige folk, og en del av de er annerledes. Røykepuber og gode restauranter, for den som virkelig liker å utforske nytt. Ibiza er Spanias store partysted med belighent øst for fatslandet. Ibiza, her finner du test en rekke utesteder. Strippeklubber og serveringsteder, en guttetur sammen med gode venner og kamerater er en avkobling som kan gi overskudd også for fysisk helse. Masse gode puber og et uteliv som vibrerer. Og kanskje aller helst bassengfest bør du satse på Mandalay Bay Resort and Casino her er det fest hver dag. Uansett grunn for guttetur gir vi deg vår topp 10 for de aller beste gutteturene for menn og gutter i alle aldre fra Norge.

Det finnes sikkert svensker som mener det er Stockholm, men de trenger ikke å forlate Stureplan.Her er en liste med anbefalte steder.


29 Comments

Leave your comment

Leave your comment