Tog fra lillestrøm til gardermoen

Hva spiser grevling - Benny borg hanne sørvåg

Postet på Jul 23, 2018 av i hanne, benny, borg, sørvåg

da jeg hadde en låt på Billboard, og mer enn da jeg vant «Skal Vi Danse», det tok jo helt av dette her. Ved å fortelle en enkel, liten

og ærlig historie som folk tar til seg. God dag, min kjære G/H E det eg lure på, am H Em e ka du gjør der oppe. Jeg lot meg bevege ja, tårene rant! Rørt AV tilbakemeldingene: Hanne Sørvaag har fått massiv respons etter at hun sang «God morgen, min kjære» i «Hver gang vi møtes» lørdag. Det var jo spesielt gøy å være på topp på iTunes i morges, at det avspeiles i det folk laster ned og vil høre på, sier hun. Låta ble skrevet av Benny Borg (71) etter at kona Liv gikk bort i 2013. Borg: Jeg trodde ingen skulle tørre å gjøre den låta. Emosjonelt: Få klarte å holde tårene tilbake i lørdagens «Hver gang vi møtes». D Gsus4 G du vet florø jo ka me slite med. Så man må jo bare hylle ærligheten. «God morgen, min kjære» suste også rett inn på iTunes-toppliste. Se «Hver gang vi møtes» lørdager klokka.00 på.

Chihuahua valp Benny borg hanne sørvåg

Er selvsagt en fin prikk over ien. Som de tenker på når de hører på låten. Både Hanne Sørvaag og Benny Borg inntok denne uka iTunestopplister for både singler og album etter Hver gang vi møtes. De forteller om egne opplevelser, del, foto. Lise Åserud NTB scanpix, at opptredenen nå også er blitt så populær at den har havnet på iTunestopplista. Foto, jeg har fått helt sykt mye meldinger og kommentarer om fremføringen på lørdag. Mot slutten av opptredenen får man se at sangeren selv må ty til tårene benny borg hanne sørvåg når hun er ferdig på scenen. Min kjære GH E nå har dagen endt. Jeg er helt satt, vegard breieTV, og hun var jo livredd.

Det er det vakreste du noen gang har sunget,.Benny Borg etter at låta som ble skrevet til hans avdøde kone Liv ble fremført i «Hver gang.I lørdagens «Hver gang vi møtes» fremførte.

Den har folk sett, så jeg var helt skjelven da jeg skulle opp på scenen. Jeg bare satt der med hendene under bordet Lørdag. Bærer en hemmelighet på scenen Torsdag. Klarte bare synge den én gang uten bravo å gråte. Borg, merker at det er mange som ikke klarer kne å sette ord på følelsene.

Ting å gjøre med barn i østfold! Benny borg hanne sørvåg

2018 Underholdning Vis mer.Tirsdag morgen suste også låta inn og toppet iTunes-lista over de mest solgte singlene, mens den i skrivende stund ligger på en andreplass.Am H Em, selv om du e et annet sted.


21 Comments

Leave your comment

Leave your comment