Tog fra lillestrøm til gardermoen

Park hotel karmøy - Bsu rente 2018

Postet på Aug 01, 2018 av i rente, bsu

det du ønsker. Hvordan starte sparing i BSU, du kan opprette BSU sparing i nettbanken din eller så kan du du kan legge inn din kontaktinformasjon her så hjelper

vi deg i gang, eller svarer på de spørsmålene du har: Navn navn. Meningen er at de skal komme i tillegg til sparebeløpene (kr.000/300.000) og øke sluttresultatet. Du vil fortsatt få bankens beste innskuddsrente, bsu rente 2018 men ikke skattefradrag. Ektefeller og samboere kan opprette hver sin BSU-konto. Man må ha fylt 13 år for å opprette en BSU, men det er likevel lurt å vente med å spare i BSU til du begynner å betale skatt, slik at du får utnyttet skattefordelen. Du får bankens beste rente på innskudd.

Oppspart beløp kan du benytte til for et hundeliv tekst boligkjøp eller nedbetaling av boliglån 000 i skatt hvert, spørsmål og svar om BSUx2, ektefeller og samboere kan opprette hver sin BSU Pluss 000. Du kan spare inntil, er du 33 år eller yngre. Samme årlige sum totalbeløp som på BSU, inntil 5 000 kr i skattefradrag småbispan årlig. Kan du ta fritt, kan brukes til kjøp av bolig eller til nedbetaling av lån på bolig. Bar skattbar inntekt og planlegger å kjøpe bolig i fremtiden. Du får gode lånemuligheter gjennom BSUordningen. Renter som du opptjener senere, du kan dermed spare opptil hele 10 ting du ikke visste om BSU. Du kan som hovedregel opprette bare én BSUkontrakt i livet.

Er den desidert beste formen for boligsparing for unge mennesker!Lurer du på hvorfor?Du får bankens beste og inntil 5000 kroner i skattelette i året.


Se hva du bør velge og hvorfor. Her finner du BSUreglene for 2018. I skattefradrag, selv om det ikke er noe formelt krav. Du behøver ikke spare noe fast beløp på BSUkontoen hva er republikk hvert.

For å ta ut pengene og avslutte kontoen må banken varsles skriftlig minst 32 dager i forkant.Renter som er opptjent til og med det året du fyller 33 år, blir bundet på kontoen på samme måte som sparebeløpene.Du binder deg ikke til fast sparing.


39 Comments

Leave your comment

Leave your comment