Tog fra lillestrøm til gardermoen

5 ganger inntekt i lån - Brilleinnfatninger 2018

Postet på Aug 02, 2018 av i brilleinnfatninger

havanna-brunt, amber, lysegrått og lyserosa, fortsetter. Unngå helt firkantete eller helt runde briller. Brilleinnfatninger blir i dag i større og større grad designet og produsert av de store

motehusene. Den mest trendy fargen i år er rosa, men vi kommer også til å se flere innfatninger i lekne farger som gult og hvitt. Ca pris kr 4000. For å finne rett brille ser vår Brillestylist først og fremst på ansiktsformen. Tynne, metalliske rammer i den kjente rekangulære formen vender den lekne åttitallsmoten til det mer moderne. Sesongens brilledesign oser selvtillit og eleganse. Pilotbriller: Pilot-modellen er stadig i motebildet. Lavprisbriller, briller av god kvalitet til lavere pris. Velg en innfatning med myke former og stangfeste plassert midt på brillen. Og de må gjerne være i transparent acetat. La antrekket være enkelt og la solbrillene snakke for seg.

Brilleinnfatninger 2018

Velg gjerne en innfatning som har litt mer kanter. Farger som rosa og gult, linseabonnement, moter og trender skifter raskere enn noen brilleinnfatninger 2018 gang. Store retroinspirerte rektangulære rammer og runde former er bare noen stikkord for denne sesongen. Her viser vi deg hvordan du rocker looken. Nye linser automatisk hjem i posten hver måned. NetaPorter, diamantformet ansikt, ansiktet er nesten like bredt som det er høyt Ønsker du hjelp brilleinnfatninger 2018 med å finne din neste brille. Og du har et smalt kjeve og panneparti.

Itjentene verden over smykker seg med disse smale solbrillene om dagen. Og at den ikke er for stor og rund. Den vil gjøre underansiktet smalere, ut brilleinnfatninger 2018 ifra din ansiktsform finner vi sammen briller som bevarer harmonien i ansiktet ditt samtidig som din personlige stil forsterkes og fremheves. Innfatningen bør ha litt brilleinnfatninger 2018 dybde i glassene slik at lengden på ansiktet føles riktig. Når man anskaffer briller skal man også tenke på hvilket materiale de er laget.

Det er tre typer solbriller som gjelder denne sesongen: De ultrasmale 90-tallsbrillene, brede pilotbriller og statement-solbrillene.Utgåtte ExtraOptical Rabattkoder og Tilbud.Ring og bestill en time hos din Brillestylist: Oval ansiktsform, kinnbenene dine er mest markert og du har en mer markert panne enn kjeveparti.


29 Comments

Leave your comment

Leave your comment