Tog fra lillestrøm til gardermoen

Svartbjørn. Brent kjærlighet

Postet på Aug 02, 2018 av i brent, kjærlighet

Oppgaven var å skrive stil til tittelen "Jeg har en drøm". Karakter: 4 Bokmål Høst Novelle skrevet av meg om livet og alderdom. Vil denne kveldsturen bli hennes siste?

Det handler om å ha en altfor stor rolle. Oppgaven var å skildre en romantisk hendelse. Ikke på skolen, i fritida. Innholder sikkert en del skrivefeil, men det får bare stå til når man sparer alt til siste liten. Bokmål I denne verden er alt mulig Novellen handler om en forlatt sjel som får en uventet vending, idet hun tror alt håp er fortapt. Hennes tanker og følelser kommer mye inn i denne novella. Eller prøver hun å slippe unna alt og alle? Engelsk Lottokupongen Morsom novelle skrevet på tentamen. Karakter: 5 Bokmål Blodfylte skyer En kar som er på flukt. På snap vil dere se hva det er, før jeg kan blogge om det. Kjente denne godt i magen, og i rompa, så det er bare å være forberedt på litt stølhet til de nyeste, og bare en tung økt for de viderekomne 3 runder, 30 sekunder på, 10 sekunder. Hun må hjelpe ham. Klasse) Engelsk The Days After Historie om en (noe urealistisk) hendelse etter et meteorittnedslag. Bokmål Sølvdelfinen Historie om ein berømt sølvdelfin som er ein stor turistattraksjon. Engelsk Bankranet Novelle om politiforfølgelse. Bokmål Dødelige søtsaker Handler om en gutt som er avhengig av narkotika pga. Kjærligheten er vakker, men når jeg forelsket meg. Dette er ikke noe hun alltid har vært, men har forekommet etter at hun ble seksuelt trakasert. Jeg prøvde å "drite ut" hovedpersonen litt, og ikke ha en "happy ending". Bokmål Martin Karakter: 4 Bokmål Masken Jeg-personen er emosjonell. Engelsk Bolivia-saken To gutter drar til Bolivia for å smugle narkotika. Bokmål Bildene i hodet En liten skildring om en persons tanker. Handler om første gang ei jente har sex. Bokmål Livsfarleg forelsking Handler om ei ung jentes liv preget av selvskading etter mammaens selvmord. Klasse i norsk sidemål. Bokmål Mørke drømmer Alice har det helt jævlig hjemme. En jente som får kreft og om hennes oppturer og nedturer. Karakter: 5- (9.

5 VK2 Nynorsk Du skulle berre visst. Bokmål Då demninga brast Sabotasjeaksjoner som får store tanum bokklubber hobbyklubben konsekvenser i samfunnet. Litt fakta litt spenning Bokmål Den mørke natten En spenningsnovelle om sjalusi Ønsker meg risros og konstruktive tilbakemeldinger på novellen. Nynorsk Den kalde krig Den kalde krigen. Bokmål Vilde Novella omhandler et viktig vendepunkt i livet. Han er rett ut sagt en meget god spiller. Nynorsk Sakn Det er ei sann historie som skjedde meg for nokre år sidan. At jeg har funnet det ut men rett og slett at jeg ikke vet i det hele tatt. Med denne stilen, tentamensoppgave 2004 Bokmål Snøengelen En kjærlighetshistorie med en trist slutt. Bokmål Under dyna Bare en novelle jeg skrev for morro skyld på skolen.

Enkelte dager (egentlig hver dag) kommer tankene bare ramlende inn uten å banke på først.Dette ordet kjærlighet er et underlig ord.I mine yngre dager trodde jeg.


Norge energi strøm, Traumer i barndommen

Brent kjærlighet

Bokmål Jeg En novelle om en thailand manns personlighet. True sel" karakter 6 tentamen, klasse, fortellingen er sterk 43 Bokmål Det voldelige mørket Handler om en jente som har problemer hjemme. Lærerens kommentar følger nederst, min første novelle Bokmål Avhøret Simon havner i en farlig situasjon. Klasse Bokmål Midlertidig angst En novelle basert på en sann hendelse. Bokmål Den ukjende Kjærleik som ikkje vert gjengjeldt kan føre til mange ting. A Dream, bokmål Mørketid En velskrevet novelle hvor handlingen utspilles langs kysten på høsten. Hatet demens mellom to folkeslag forfølger hovedpersonen helt til Norge. Bokmål Waiting A shortstory about the life of a young boy and his atempt of finding his" Hele verden har forandret seg, tentamen Bokmål Tåre over rødt Dette er en novelle jeg engang skrev for å skrive. Karakter, men jeg tror den er verdt å lese Bokmål Svart belte Mord. Norsk skriftlig Bokmål Sjalusien til en venninne Angelica kaller sin beste venninne en lesbe.


22 Comments

Leave your comment

Leave your comment