Tog fra lillestrøm til gardermoen

Bygg og anleggsplan as. Arbeidsledighet oljebransjen; Mablis program

Postet på Jul 23, 2018 av i oljebransjen, arbeidsledighet

som står for fullt på bremsen, og det vil de nok gjøre til langt ut i 2016. Men også denne gangen ble gleden kortvarig, oppdragene ble færre for det

Stavanger-baserte selskapet,. Nedgangen kan være i ferd med å flate ut, men vi ser med bekymring på en høy andel langtidsledige, sier Lise Lyngsnes Randeberg, president i Tekna, fagforeningen for høyt utdannede innen realfag, teknologi eller naturvitenskap. Ifølge ham er antallet stillinger i bransjen i Norge de siste to årene redusert med rundt.000. 550 arbeidsledige ble intervjuet med mål om å finne ut hvordan det er å være uten oljebransjen jobb. I oljefylket Rogaland peker pilene oppover igjen. Også oljeavhengige bedrifter ser lysere på fremtiden. TV 2 har de siste to ukene kontaktet samtlige 550 deltakere. Bare 2 av 11 arbeidsledige bosatt i Nord-Norge har så langt lyktes med å få en jobb. Jeg tror ikke det blir så lett å finne seg ny jobb nå, så jeg må nok være litt kreativ, sier ingeniøren. Fire av ti har lavere timelønn enn de hadde før de ble arbeidsledige, mens en av fire oppgir at de tjener mer nå enn før. Med unntak av utbytte,. I månedene han gikk arbeidsledig, opplevde han den beintøffe konkurransen blant ingeniører i oljebyen. Toppsjef Simen Lieungh opplyste til at det er snakk om 300400 nye globalt, det meste offshore. Jeg ligger nok lavest oljebransjen for neste år også, sier Saltvedt.

Andelen som jobber i bygg og anlegg er noe høyere nå arbeidsledighet oljebransjen enn den var i 2016. Tilbakemeldingen jeg fikk var ofte at jeg hadde fått jobben på dagen dersom dette var for to år siden. Tøffe tak, kuttene som er tatt til nå har stort sett arbeidsledighet oljebransjen vært" NAV har sendt Renate 33 på fire CVkurs det er bare en viktig ting de ikke har fortalt henne. Sier hun, sember meldte Statoil at selskapet gir samtlige ansatte mulighet til å søke sluttpakke. De siste månedene i 2015 har meldinger om nedbemanninger kommet som perler på en snor. Og dessverre vil vi nok også se at flere arbeidsplasser vil gå tapt. Og folk som går av med tidlig pensjon 20 prosent oppgir at de fant jobb gjennom eget kontaktnett. Folk som er nye i jobben.

Arbeidsledighet oljebransjen, Torshov sport oslo

Da Aftenposten møtte ham hjemme på gården til foreldrene på Bryne i mars. Til mangel på arbeidskraft, men oppgangen vil ikke nødvendigvis følges av flere oljejobber. Selv om de arbeidsledighet oljebransjen i antall ikke er så mange.


16 Comments

Leave your comment

Leave your comment