Tog fra lillestrøm til gardermoen

Uføretrygd hvor mye kan man tjene, Zlatan pressekonferanse; Øreskylling lege

Postet på Jul 25, 2018 av i pressekonferanse, zlatan

rullestol, men etter tre måneder var jeg han som kunne fly, åpnet supersvensken med på fredagens pressekonferanse. Han klarte å ta laget til VM, folk sier det er en

bragd, men for meg er det ikke kvisleis en bragd. Janne har jo ikke ønsket å få de spørsmålene, sier Lundh ifølge. Det hjerteskjærende dramaet førte til regelendring. I Los Angles Galaxy spiller fra før den norske duoen Ola Kamara og Jørgen Skjelvik. 36-åringen benyttet anledningen til å sammenligne seg med filmkarakteren Benjamin Button, som aldres i omvendt rekkefølge. Hysteri, det var tendenser til hysteri da Zlatan Ibrahimovic landet i Los Angeles torsdag kveld. Jeg satt Sverige på kartet, sverige tok seg videre til VM-sluttspill med sensasjonsseieren over Italia i Playoffen, uten Zlatan i troppen. Men de har ikke vunnet ennå, og jeg vet hvordan man vinner, sa han på engelsk til det frammøtte pressefolket. Jeg føler meg ung og har sagt før at jeg er som Benjamin Button. Først ville den svenske superstjernen ikke gi noe klart svar på hvor han står når det gjelder en eventuell landslagscomeback under sommerens fotball-VM i Russland. Kjapp i replikkene og noen herlige stikk i retning Sverige og svenskenes landslagssjef Janne Andersson ga vitne om en Ibrahimovic full av selvtillit. Det er nå det begynner. Zlatan Ibrahimovic (36) er på plass hausken i LA Galaxy. For meg er en bragd å vinne. Jeg er ikke arrogant, men jeg har selvtillit for en grunn. Jeg har ikke noe å bevis her, jeg er her for å vise frem det jeg kan best. Hvis han trenger meg og jeg vet at jeg kan gjøre det jeg vil gjøre, om jeg er 100 prosent døren er åpen, sa Zlatan på fredagens pressekonferanse. Det var lenge spekulasjoner rundt svenskens framtid i Manchester United, og det var en dårlig skjult hemmelighet da overgangen først ble bekreftet. Svensken kan få sin Galaxy-debut allerede lørdag når laget møter Los Angeles FC til byderby. Om han har lyst å spille VM, var dette en dum uttalelse, synes jeg. For meg er det en selvfølgelighet. Folk snakker om Sverige på grunn av meg, og det er ikke for å være arrogant, for det er fakta. Jeg tilhører Sverige, jeg er stolt over å være svensk.

Zlatan pressekonferanse. Fiskearter i middelhavet

Men ifølge Zlatan har ikke Janne Anderssons landslag oppnådd noe. Som, det er nå den store scenen begynner. Jeg ble født gammel, hør Askars fødselshistorie, og jeg er begeistret og ser fram til å spille. Jeg føler meg som pressekonferanse Benjamin Button. Den svenske superstjernen tok farvel med spillerne og støtteapparatet i Manchester United torsdag.

(Dagbladet Zlatan Ibrahimovic (36) ble i går presentert som ny spiller i Los.Svensken framsto svært offensiv og budskapet.Her blir England-stjernen satt ut på pressekonferanse : Kom deg.

Zlatan pressekonferanse

Se pressekonferansen med soltrall Zlatan Ibrahimovic etter at han debuterte for LA Galaxy med to mål og sikret seieren mot Los Angeles. Ikke et normalt og dødelig menneske. Selv om du får spørsmål om meg.

Deretter satte han seg på et privatfly og fløy over Atlanteren til sitt nye hjemsted i Los Angeles.Men om han trenger deg, stiller du opp for Sverige da?Show moreShow less, det er helt fantastisk 15 visninger 9 timer siden.


44 Comments

Leave your comment

Leave your comment