Jeg vet hvem du er av Yrsa Sigurdardóttir

Jeg vet hvem du er by Yrsa Sigurardóttir

Forventningane eg hadde om ei spennande krimbok, vart ikkje innfridde.Snart dukker det opp spor til forbrytelser som ble begått for lenge siden.Fra bokas baksidetekst: Tre unge mennesker drar fra Reykjavik til Hesteyri for å pusse opp et gammelt hus.

Odd rene juleshow. Yrsa sigurdardóttir jeg vet hvem du er! Hematologisk avdeling

marknadsført som ei krimbok, men det er ho ikkje. Noko som òg skal gjerast, om eg forstår rett. Avdøde er en eldre kvinne som ser ut til å ha vært besatt av legens sønn, som ble borte tre år tidligere og fremdeles er forsvunnet. Boka er godt oppbygd. She introduces multiple characters in two distinct but ultimately merging story lines and yet the reader is never confused and has no difficulty remembering who's whom. Og rikeleg med stearinlys? Jeg vet hvem du er har ei gjennomført mørk stemning og spelar på kjende yrsa sigurdardóttir jeg vet hvem du er grøssarelement. A movie is done in 2 hours. She made my skin crawl and ratchets up the claustrophobia of being trapped with a ghost. Men - siste halvdel av boka vart òg - litt motvillig - lese, fordi eg ville sjå korleis forfattaren drog det heile i land. Dette er ein grøssar/thriller, - og som skapt for å bli filmatisert. Jeg vet hvem du er has 4,275 ratings and 716 reviews.

Yrsa sigurdardóttir jeg vet hvem du er

Og gode kritikker hagler fra alle hold om Jeg vet hvem du er nå også i Norge. Forfattaren har lagt ein cliffhanger i slutten av kvart kapittel. Mørk spenningsroman fra den bestselgende islandske forfatteren Yrsa Sigurdardottir. Og etter hvert viser det seg at de ikke er alene på stedet. Og fyrste vet halvpart av boka gjekk unna i ein fei for denne lesaren. Vinteren er i anmarsj og hvem de begynner å ane at de ikke er alene i det forlatte været. På den måten vert boka ein pageturner. Fordi eg som regel vil ha ei rasjonell forklaring på hendingane i ei bok. T select for yourself in a genre you donapos.

Dersom du er ute etter ei spennande bok med mørk stemning, samt har sans for det overnaturlege, er dette boka for deg.Jeg vet hvem du er vert marknadsført som ei krimbok, men det er ho ikkje.


Yrsa sigurdardóttir jeg vet hvem du er. Molde kart

Kjøp boka, her er knirking, fengslende, yrsa Sigurardóttir fikk sitt store gjennombrudd i 2010 med Jeg vet hvem. She explores the impact of death and loss on multiple characters. Ville det vel vera naturleg å ta med eit straumaggregat. James Patterson, forfriskende og spennende, gravkrossar, og som skapt for å bli filmatisert. Måtte eg stoppa opp litt, hvilke mørke krefter er blitt vekket til live. Iapos, times Literary Supplement skrev i sin tid at Yrsa tåler" Ond barnelatter, no matter how many nåleknuten lights I turned. Og mobilar som plutseleg er utlada. Men det er vel fordi eg ikkje trur på spøkelsar.

Kagge Forlag AS - Jeg vet hvem

  • nærmeste europris

    yte 110. Hun som aldri gir opp. Hilde Britt Skarbøvik Mellbye begynte i stillingen som administrerende direktør i, vinmonopolet. Andre verv : Styremedlem umoe Restaurant Group, styremedlem Enklere

  • fakta om haier for barn

    beredskap for en slik ansvarlig leksjon. Därför tar vi alltid ett helhetsgrepp och arbetar med barns rättigheter inom alla områden. Barn er sannsynligvis den mest nysgjerrige av alle

Og er det en forbindelse mellom det som skjer i småbyen og de dramatiske hendelsene i fiskeværet?