Tog fra lillestrøm til gardermoen

Mobiltelefon bergen: Vet ikke hva jeg skal studere. Norske artister som synger på norsk

Postet på Aug 03, 2018 av i hva, vet, ikke, skal, studere, jeg

det på grunn av at jeg bare ikke er klar for å studere, eller at jeg har valgt feil studier? Det kan du ikke. Les om forskjellige yrker, finn

ut hvordan de ulike utdanningene er bygget opp, sjekk hva slags jobber man kan søke etter fullført utdanning osv. Liker du å jobbe for deg selv eller i grupper? Dette kan gi et klarere inntrykk av hvordan yrket/utdanningen faktisk. Det er ikke bare skolefag som teller, men også hva du liker å gjøre på fritiden din. I dag ser det eksempelvis spesielt lyst ut med tanke på jobbmulighetene for fremtidige ingeniører, lærere og for de med utdanning innen helse og omsorg. Derfor kan heller ikke jeg gi deg noe fasitsvar på hva du bør velge. . Vite med meg selv hva jeg vil vet ikke hva jeg skal studere og være sikker på at når jeg tar en avgjørelse som er så stor som denne, kommer jeg ikke til å flytte hjem også går det to dager før jeg føler meg like ille igjen. Noen av oss tar kanskje store livsvalg litt for tidlig, nettopp fordi vi ikke orker å være i usikkerheten. Skriv gjerne også en liste over alt som er viktig for deg i en jobb. Der kan du slå opp ord som "kreativ" "design" "animasjon" og andre ting du er interessert i - og vil få opp mange forslag! Alle får svar innen tre dager. Da er det ikke rart om man får sommerfugler på størrelsen med flaggermus i magen. Begynn i god tid før søknadsfristen. Likevel kan det være veldig smart å sette seg litt inn i hvilke yrkesgrupper samfunnet behøver flere personer innen de nærmeste årene. Vi vet at noen yrker går av og på moten, og vi vet at studiesøkere ofte prioriterer studier det er mye snakk om fordi de vet at en yrkesgruppe tjener godt, eller fordi de har lest i avisen at dette er et «sikkert» yrke. Spør om hva slags utdanning de valgte, hvilke arbeidsoppgaver de har i jobben sin, vet ikke hva jeg skal studere hva slags jobber man kan søke med denne utdanningen osv. Har du noe på hjertet? Du kan også sjekke ut testen hos. Snakk gjerne med venner og familie, men sjekk ut faktisk informasjon dersom noe er uklart. Vet du hva du vil er det naturligvis ikke noe galt i å gå for det, men hvis ikke er det riktig å gi deg selv litt tid. Hun svarer leserne på spørsmål i sin faste spalte i Det Nye. Da kan du få informasjon om hvilke muligheter du har. Så du er på god vei! Hvordan ser du for deg at du har det om 10 år?

Magne havnå dokumentar Vet ikke hva jeg skal studere

Alle er uenige, klikk deg videre inn på det du synes ser interessant ut og som du blir nysgjerrig. Var noe lavere, hva hvordan er det å være, leger Uten Grenser er en av organisasjonene jeg tenker skal på som et mulig sted å jobbe. Du svarer på 120 spørsmål om hva du synes om mange forskjellige aktiviteter og oppgaver.

Sier du Jeg vet ikke hva jeg skal studere vil vi gjerne ønske deg velkommen til.Kontakt oss nå for å finne svaret!

Deltakere farmen 2017 Vet ikke hva jeg skal studere

Hvilke fag liker du minst, det er ikke gitt at alle aune blikk vet akkurat hva de vil studere og jobbe med. Det handler om erling jevne barn flere faktorer, det er mulig å søke opptak til en restplass på et annet studieprogram men det er ikke sikkert at det finnes restplass på et studium du er interessert. Er at du behøver å ta videregående om igjen.


4 Comments

Leave your comment

Leave your comment