Tog fra lillestrøm til gardermoen

Troll lux stellebord, Verdt å se i oslo! Buss stavanger flekkefjord

Postet på Jul 27, 2018 av i verdt, oslo

Oslo Plaza Ta deg en drink og nyt utsikten over Oslo og fjorden. Det er en fin skibakke, og det er mange dyre hus på veien opp dit

samt mange japanske turister. 15 minutter fra Oslo). I Botaniske hage finner du også Naturhistorisk museum et perfekt sted å utforske for hele familien. Forresten, bak restauranten finner du en fin og lett turterreng og park for deg som vil komme deg ut i frisk luft. M/ m/.Spis Oslos beste pho på Vietnam House Spis lunsj på Vietnam House og bestill deg en vietnamesisk pho-suppe. Slik er det ikke. Smak også på Oslos beste burger på Illegal og Munchies. Start turen på Kampen, gå ned til Grønland (forbi botanisk hage, som er en opplevelse i godt vær) og så til operaen. Øya ble en stund disponert av forsvaret, og du finner mange minner fra den tiden. Paleet har retur både en veldig god isbutikk og fine klesforretninger. En middag i hovedrestaurantet koster en god del, mens det er noe rimeligere å spise i kjelleren. Hotellene for en weekendtur i Oslo Oslo har mange fantastiske hoteller. De fleste av oss har trasket bort til slottet, tatt en selfie på operahuset, eller sett Vigelandskulpturene i Frognerparken. Hvis du har gjort det før så er det en hyggelig spasertur opp fra Nasjonalgalleriet (med sine utrolige kunst) opp forbi slottet til Litteraturhuset. En anbefaling for deg som vil oppleve det levende Oslo, eller skal til byen for shopping. Godt og billig er det. Det er selvfølgelig mye fint vestover i Oslo også, og ofte litt mindre folk, men vi ville valgt sentrum som utgangspunkt. Finn billige flybilletter her Slik får du best og billigst leiebil. Om du vil til Oslos beste sted for kun å spille shuffleboard, er det Kulturhuset du skal til. Oslos nasjonalgalleri er så undervurdert. Er du ute etter plass og parkering så anbefaler vi kjøpesenteret på Storo. Dette er kanskje det aller fremste luksushotellet i Norge, i hvert fall av den moderne typen. Dette er også et flott hotell for overnatting midt i Oslo sentrum. Denne lystgården ligger i dag i Gamlebyen, i krysset Oslogate og Bispegata. Føles som du har et stykke jungelparadis midt i Oslo. Her er er deres hjemmeside, leie bil mens du er i Oslo? Gå en tur ved. D opp batteriene på det eksklusive spa-anlegget, The Well(ca. Du vil ikke angre.

solflekker på huden Blandingen av hav, venner eller kjæresten for en runde shuffeboard. Bygdøy og Bogstad varte rett synonym kryssord fram til 1532 da Mogens Gyldenstierne plyndret klosteret. Shop på Karl Johan, eller litt Arcadespill og PacMan om du vil. Oslo har ingen fornøyelsespark Tusenfryd ligger utenfor Oslo og sammenlignet med utenlandske parker så er det dyrt og ikke ekstremt bra.

Ting å gjøre i Oslo : Se anmeldelser og bilder av ting å gjøre i Oslo, Norge på TripAdvisor.Turisme i Oslo, hotell i Oslo, bed and Breakfast i Oslo, pakkereiser til.Oslo, flyreiser til, oslo.

Hvis du vil avslutte det hele med ettertanke går du til Vår Frelsers Gravlund for å se svært mange kjente menneskers siste hvilested. Med tyrkisk bad og designerrom med iMacmaskiner. Se nærmere på hotellet hva viser blodprøver her Hotel Bristol er en klassiker med fine rom og fasiliteter. Dette designhotellet ligger rett ved Mathallen i Oslo på østkanten. The Thief er hotellet du tar med deg den spesielle i ditt liv på for å oppleve en spesiell kveld eller natt i Oslo. Her er ti unike ting du må gjøre i Oslo. Dette hotellet er litt annerledes, godt plasser i Parkveien på vestkanten.

Se flere bilder og les om hotellet her.Det koster litt å gå inn (100 for voksne, 50 for barn, 250 for familie men er vel verdt et besøk.


49 Comments

Leave your comment

Leave your comment