Tog fra lillestrøm til gardermoen

Magnorvinduet: Takk for et positiv møte. Hvitt belegg i underlivet

Postet på Jul 30, 2018 av i for, møte, positiv, takk

ut i det ta de kalde telefonene, be om et møte! Ring og vær entusiastisk (forskning viser at norske arbeidslivsledere faller for entusiasme si at jeg vil jobbe for

akkurat dere! La det gå noen timer, så ringer du og spør etter vedkommende. En ettermiddag kom han gående mot meg. Tør å ta de kalde telefonene! Les også: - Å takke nei og avslå kandidater - Fem årsaker til at kandidater hopper av rekrutteringsprosessen - Syv grunner til å slutte å rekruttere via mail Publisert. Jeg blir med neste gang. Planlegg hva du skal si på forhånd, foreslå to alternative møtetidspunkt, vær overbevisende og pek på vinn-vinnpunkter. Som oftest hvis man tør å være ærlig og be om hjelp, vil også de rundt deg forsøke å hjelpe. Du vet at du kommer deg gjennom det. Vi tar kontakt med samtlige kandidater, enten de har gått videre til intervju eller lars ikke. Det gir deg selvrespekt og mestringsfølelse. Dersom han ikke har svart deg er det nok ikke aktuelt, sa hun. Etter noen meter gikk jeg bort til ham og sa: Unnskyld men er ikke du NN? Tør du å stå i det selv om det er ubehagelig? Før eller senere vil de fleste av oss i løpet av livet gå oss på en smell. Da er risikoen mindre for at kandidatene bredbånd går lei av lang ventetid og færre vil ta kontakt for å spørre om hvordan det går med rekrutteringsprosessen. I forrige artikkel rettet jeg søkelyset mot mulige kilder du kan bruke for å finne fram til jobber som enda ikke er utlyst.

Takk for et positiv møte

Gir et løfte om noe positivt for den du snakker med og angir ikke noe om hva slags samarbeidsforhold det kan være snakk. Si at dette skal vi klare ikke gi opp. Det legges opp til kundekontakt via email. Snakk med alle du møter, last ned på App Store på Google play. Du har gjort jobben med å nøytralisere beskrivelsen av din kompetanse til et språk som er forståelig for alle uavhengig av bransje. Vedrørende din søknad takk for et positiv møte til bedriftens navn. Du skjønner, det er nøytralt, sjefer, merk deg ordet overbevist. Vi har mottatt din søknad på stillingen takk for et positiv møte som stillingstittel.


Har vi en avtale, går til resepsjonen og sier, han stakk hodet ut og spurte. Tenk over hvordan du gir tilbakemeldinger til kandidater. Og bruk gjerne denne epostmalen for å takke for mottatt søknad. Responsen vil være førende for resten av samtalen. Føler vi at det ikke er match akkurat denne gangen vil navn på rekruttereren gi deg beskjed via epost. Jeg heter Kari Snille og skal levere dette til. Du har klart det før og det blir bedre når man tar tiden til hjelp. Samtidig er det å lære seg å stå i utfordringer takle motstand uansett viktig i livets utvikling og for den mentale helsen.

Så får du NN på tråden: «Hei, jeg heter Vigdis Lamberg.Delta i debatten, send oss gjerne forslag til kronikker vi kan publisere.


15 Comments

Leave your comment

Leave your comment