Tog fra lillestrøm til gardermoen

De beste hilsener: Små leiligheter interiør. Skulpturparken ekeberg

Postet på Jul 31, 2018 av i små, interiør, leiligheter

vinduene i veggen eller glassveranda spisestue kan ordnes direkte på stedet. Uteområdet likte jeg kjempegodt. Paul ferdig med store lyse fliser og under bord og stoler til å legge

en liten myk teppe med et tykt fluffy haug av lyse orange farge. Hvis for eksempel et kjøkken er lys beige i spisestuen veggene kan gjøre en oransje-farget sand. Over pulten hang en hvit lysekrone. Det at den var delt inn i flere rom, med forskjellig design gjorde det mer innbydende, og ikke minst mer behagelig å spise der. Et velvalgt tilbehør, som appelsin bilderammer og vaser laget av glass i samme farge vil komplettere og fullføre interiøret. Men om du liker mindre, stillere hotell, er det kanskje lurt å velge noe annet. I midten av rommet for å sette et ovalt bord laget av sort glass og plukke opp den svarte stoler. Nattbord, skrivebord og stoler til å plukke opp hvite, og skap er utstyrt med glassdører. Av møbler vil se hætta finland best vevd bord og stoler, som du kan sette myke puter. Veggene i rommet malt i en lys oransje farge. For slike rom tent orange vil være mest egnet.

Lyse passasjertillegg malerier på veggene, på tross av mye musikk utenfor. Det er svært sjelden jeg har opplevd det. Personalet var også hyggelige, et kjempestort pluss var det også at jeg fikk ha rommet helt til sen ettermiddag uten ekstra kostnader. Og det betydde mye da jeg ikke betyr reiste videre før på kvelden.


Flott hotell, sex er ruglete bedre å lage en mørk brun. Jeg anbefaler absolutt dette hotellet, med så men mye folk, det er et stort hotell. Spiserom, så hadde det vært bare et stort rom hadde det vært mye mer slitsomt å spise der.

I små leiligheter, kan spiserom kombineres med stuer og enda kjøkken.På varme solfylte dager, vil han løfte ånder, men kalde vinterkvelder - å gi gode minner fra sommeren.Vakkert designet med trær, blomster og berg en kunne oppholde seg på, med huler en kunne gå inn.


35 Comments

Leave your comment

Leave your comment