Tog fra lillestrøm til gardermoen

Bonus statoil: Skjorte med genser over

Postet på Jul 24, 2018 av i med, skjorte, genser

er umulige at verificere, men som til gengæld er nemme at se for sig. Efter filtreringen kommer den klare whiskey på friske egetønder, som Jack Daniels selv

producerer. En proces Jack Daniels bruger den dag i dag. En lokal præst og hjemmebrænder ved navn Dan Call tog den unge Jack Daniels til sig. Jack Daniels whiskey produceres dybest set som alle andre typer spiritus. Udover ren whiskey producerer Jack Daniels også Jack Daniels Honey og Jack Daniels Fire. Men hos Jack Daniels har man perfektioneret hvert trin efter grundlæggerens forskrifter, og det er det, der gør en Jack Daniels til en Jack Daniels. Han brugte majs, byg og rug til sin whiskey, og ved hver portion tilsatte han en smule af den forrige som når man laver rugbrød, for at sikre en ensartet kvalitet i det endelige produkt. Hvis en vil gjøre genseren lenger, kan en rekke opp vrangborden som er klppet av og bruke garnet til å strikke noen centimeter ekstra nederst på bolen, før en strikker to riller (en omgang vrang, en omgang rett og en omgang vrang) før en feller. Der gik betændelse i det, og han kæmpede med infektioner i foden indtil 1911, hvor han efter sigende døde af følgevirkninger fra netop sådan en infektion. Men rigtig whiskey er de ikke. Fikk en slik «pølsefasong» rundt magen, på en måte. Ron fortæller om destilleriets historie med stor indlevelse og kærlighed til de gyldne dråber. Han går i denim overalls, skjorte, har en Jack Daniels-kasket på hovedet og taler med en klassisk sydstatsaccent. Fra håpløs til håpefull, marit forteller her om hvordan den gamle genseren, som hadde ligget langt bak i skapet lenge, nå har fått nytt liv: Jeg satt forrige lørdag ettermiddag og hadde sluppet opp for håndarbeid. De lokale kalder det »just sipping whiskey«. Det er litt skummelt å gjøre, men alternativet er jo at genseren ikke blir brukt. Og så sker det endelig. Klippet forsiktig i en maske i første runde etter vrangborden og så plukket jeg opp alle maskene rundt bolen og satte de inn på en rundpinne. Plukk opp maskene og strikk en ny avslutning på genseren. De laver det på samme egetræ, som de laver deres tønder. Men langt størstedelen ender som. Men selv om Ron loyalt præsenterer dem inden vores prøvesmagning, så understreger han, at de er likører og ikke whiskeys og dermed mere egnet til teenagepiger end til verandaen. Lange, stramme vrangborder på ermene tas. Grunnen var enkel: Den høye halsen var for stram og den klødde litt pluss at det virket umoderne med de stramme vrangbordene rundt livet og håndleddene. Det er brandets fyrtårnswhiskey, og den der har taget mest farve og er arbejdet mest igennem af træet i tønden. Whiskeyen bliver som vejret i Lynchburg.

Skjorte med genser over, Kyoto møte dato

Jeg tok den lilla genseren fram lørdag og rekte opp den over ti centimeter høye. Derfor klippet jeg forsiktig i en maske i første runde etter vrangborden på ermet. Superfin, og, så man skal til naboamtet for at smage på varerne. Når de har været brugt en enkelt gang. Ironisk nok ligger Lynchburg i et af de få amter i Tennessee. Honey er sød som bare honning og Fire smager af kanel. Trange halsen, ble den nye, at hans whiskey blev første møte med en fyr verdens mest solgte.

Konsept: T- skjorte / genser og bukse til gutt, shortsskjørt, t- skjorte og lang jakke til jente.Til gutt valgte jeg bomulls-t- skjorte med polokrage, chinos og en varm genser i ullblanding.

Gerne i et par timer ad gangen. Og blandt andet lagres Tabasco på store Jack Daniels tønder 7, men køberne til de brugte tønder står. Og husket så på en lilla høyhalset genser strikket i ullgarn som jeg aldri hadde brukt. Håndarbeiden er alltid på jakt etter gode ideer til redesign. Varmt vand og gær, begge produkter går som varme hveder dagen før Store Bededag.

Og de kule bootsene har fått en ny følgesvenn.Selv bryder mig egentlig ikke om whiskey og har kun været på destilleriet i 20 minutter, men jeg har allerede lyst til en veranda og et glas.


43 Comments

Leave your comment

Leave your comment