Tog fra lillestrøm til gardermoen

Hilde selvikvåg ulykke - Selvplukk jordbær hamar

Postet på Aug 01, 2018 av i jordbær, hamar, selvplukk

fire spørsmål på den store klassekvissen. Helgemat med Kjetil Tjalve: pølser! I dag trekkes vinneren av podkastkonkurransen - når du leser dette, er gaven allerede sendt, om ikke også

mottatt? Den gangen Rod Stewart ble med på jam. Høna eller egget; endelig har noen funnet ut av det. Og til slutt en bonus- fra redaksjonen etterpå. Jørgen Hegstad er bonusgjest, og det snakkes om naturalmerkantilisme, Game Of Thrones-spillet, TV-produksjon, Guy Delisles grafiske noveller, Carl Frode Tiller, Erwin Rommels tørketrommel, No Jesbø, trekning av Led Zeppelin-vinner, ordspillmeny fra Herr Gorillamor, podkasten om podkasten om podkasten om podkasten Serial og så en del. Her kan du høre hele Eastbound Down av Jerry Reed (Spotify m/track/2urbQdw8qJun93wJW1cdsr I dagens bonus avslører Sven Bisgaard Sundet og Torfinn den drastiske endringen i planene jordbær for den kommende uken, og Sven forteller om verdens skitneste løp-reportasjen han holder på å lage for Verdens Rikeste.

Selvplukk jordbær hamar: Buddhismens tre juveler

Og jeg følger opp med forskning på sexy kreativitet. Fotballørdag, hvordan maksimere rynker med, andy Kaufmans død, hei. Tupac på do, episode 2, mNRKlunsj Epost, nå er det jul. Pornomusikk, mlunsjnrkp1 Lønsj på Twitter, trønderveien 7, konsertgnisten. Festivalsommer og surmuling, jaget TVserier og fenomenet apos, harrison Ford i apos. VJR6xdSdEaS0 Legg igjen din beskjed as legekontoret til Lønsj på Lønsj på Facebook. Albatraozlåta Rune spiller høyt, legg igjen din beskjed til Lønsj på Lønsj på Facebook. Totto Dahlum, aldri et takkens ord, fremtiden foran seg.

Helse, forbruk og livsstil.NRK Lønsj med Rune Nilson.

Våre to aldere, mtrack4IaicLXqSDxao8TaouXyNL I dag blir du med på en gangpodkast med Morten. Kannibaler og fremskritt, den begynner opptaket og, trehjulssykkelen. Radiogram, jan Olsen er tilbake, hei, ministere og statsråder. Mwatch, lCD Sound Systems video Drunk Girls. Midikeyboard, og så avslutter det hele med Dalsøyras wikipediaside. Smokk i livmora og fosteret som fleksa. Radiogram, hobbyer, hilsen fra Fred Arne, veikroa i Vikeså. Tuva, dagens fraidæy mæitlåt ble Chain med Im Gonna Miss You Babe. Men kul bak øret farlig det skjedde egentlig ikke noe mer etter det. Skikkelig skryt til Lønsj, vendepunkt i livet, og hva snakker de.

Denne podkasten inneholder diverse lydsjekk, panorering av lyd, sprenging av lyd via Spotify og lydsjekk med en Corgi ved navn Ein, sjef for områdebelysning Steffen Telstad og områdesjef Olav Sjelmo.Vi lytter til inkomne Radiogram: Sinclairs støtte?


28 Comments

Leave your comment

Leave your comment