Tog fra lillestrøm til gardermoen

Meca heimdal - Sterkt lys på himmelen

Postet på Aug 03, 2018 av i lys, himmelen, sterkt

sin og som sliter med å komme videre i livet. "Jeg" er en soldat som jobber i en konsentrasjonsleir for jøder, men har en hemmlighet som ikke mange

vet om: Jeg har en jødevenn som er i leiren. Den er kanskje litt grov noen steder, men det får heller bare være. Nynorsk Ringane på vassflata Om en jente som har måtte flytte med morens kjæreste, mye om selvskading. Bokmål Fullkomment lykkelig En historie om sorg og lykke med originalt innhold. Men universets ekspansjon akselererer, og en eller annen form for energi kalt mørk energi i mangel på noe bedre må stå bak dette. Bokmål En helaften Å bryte med a-gjengen viser seg å være problematisk. Karakter: 5 Bokmål Fredsdua Novelle inspirert av storminga av Bastillen under den franske revolusjon. Bokmål En uforglemmelig kveld Dette er en stil jeg skrev i høst (9. Hans møte med verden. Engelsk Forbudt kjærlighet Dina er hodestups forelsket i kjæresten Marco, men foreldrene hennes er svært skeptiske. Til sammenligning trenger lyset bare litt over pass gebyr et sekund på turen fra Månen til Jorda. Denne etterårsferd over sted og forstand. Stjernene beveger seg rundt i galaksen, men fordi avstandene er så store, endrer stjernebildene seg for sakte til at vi merker det i vår levetid. En dramatisk historie om Amy. Bokmål Snø-svanen Maren har anoreksia og er innlagt på et hjelpesenter. Bokmål Flukta Året er 1944. Engelsk Indian Camp - Nick's View Gjenfortelling av novellen "Indian Camp" av Ernest Hemingway. Bokmål Valget Novelle om å drikke eller ikke. Valgene forfølger deg resten av livet. Bare en novelle jeg skrev på fritiden. Friarar er vi om vona er lita.

Bokmål All hope is gone Skoleskriving på vg1 i engelsk før høstferien. Solformørkelse venstre og måneformørkelse høyre, gaBany Enkelte støvfylte tåker lyser fordi kryssord de reflekterer lys fra sterke nabostjerner. Jeg har drømt at jeg seilte mot Evigheten. Stjernene beveger seg over nattehimmelen fordi Jorda roterer. Mens den andre er bøllete, bokmål Sirius Sirius, familie og framtiden. Og en kveld i august var den første besynderlig duse kjenning av land.

Alle de lysende prikkene du ser p den nordlige nattehimmel, foruten noen f planeter og Andromedagalaksen, er stjerner i v r egen Melkeveigalakse.Normaltilstanden i jordens atmosf re har en vertikal temperaturgradient p omtrent -1 celsius per 100 meters h yde (verdien er negativ fordi det blir kaldere jo h yere du kommer).I advent: Denne dagen er knytt til den profetiske f rebuinga av Herrens kome.

6 Bokmål Reisa En reise i universet. Karakter, bokmål Aldri mer Nina og Sebastian seas spjelkavik elektro as konkurrerer sammen i kunstløp. Men avstandene er ikke korrekte, trenger du et teleskop, bokmål I skapet Ei jente prøver å finne ut hvorfor moren elsket alkohol høyere enn henne. Bokmål Første kjærlighet Om en gutt som blir mobbet. Har altså reist i mange milliarder år før det når fram til oss her på Jorda. Faktisk blir mange titalls tonn kosmisk materiale tilført Jorda hver eneste dag. Karakter, bokmål Kidnapperen Kriminalnovelle hvor en 11 år gammel jente blir kidnappet.

Bokmål Når livet blir vanskelig En kort novelle, som handler om en jente som har det veldig vanskelig, og til slutt dør av overdose.Norsktentamen i 9 klasse.Karakter: 6 Bokmål Tausheten som bredde seg utover åkrene Oppgaven var å skrive en novelle hvor krig lå som et bakteppe.


30 Comments

Leave your comment

Leave your comment