Tog fra lillestrøm til gardermoen

Telenor skjerm forsikring - Rikshospitalet ledige stillinger

Postet på Aug 02, 2018 av i ledige, rikshospitalet, stillinger

yrkeskarriere - Sykehusapotekene HF har mange spennende oppgaver for apotekteknikere i ulike avdelinger. Dette fungerer likevel dårlig i praksis. Alle stillingstyper (50)Helsepersonell (15)Sykepleier (12)Forskning/Stipendiat (7)Ledelse (4)Lege (3)Sosionom

(2)IT utvikling (2)Kontor og administrasjon (2)Økonomi og regnskap (1)Prosjektledelse (1)Analyse (1)Konsulent (1)Brukerstøtte/support (1)Undervisning og pedagogikk (1)Geologi/Fysikk/Kjemi (1)Omsorg og sosialt arbeid (1)Annet (2). Tekstilavdelingen har et elektronisk arkiv som forteller hvor mange skap som står ledige. Slik vil det til enhver tid være mer tøy tilgjengelig, sier Trogstad Nikolaisen. Her henter sykepleierne det de trenger, og skanner en chip som er innsydd i uniformen når de forlater rommet. I Sykehusapotekene vil du bli en del av en kultur som kjennetegnes av faglig engasjement og kontinuerlig utvikling. Et annet problem når man må beregne god tid på å skifte, er at man ikke rekker trikken. På et sykehus i Danmark har de et rom med uniformer. Ved Rikshospitalet må sykepleiere vente flere måneder på faste garderobeskap og uniformer. Postdoctoral position in Molecular and Cell Biology. Ekstravaktgarderoben er jo plassert i andre enden av sykehuset for den avdelingen jeg jobber i, så jeg måtte planlegge i god tid før jeg begynte på jobb. I ventetiden må de benytte seg av ekstravaktgarderoben. De har vi egentlig ikke lov til å bruke, men vi har brukt dem en del likevel til stor frustrasjon for dem som egentlig skal bruke de grønne klærne, sier hun.

Disse er nummerert og blir tildelt sammen med ni sett norge hvite uniformer. Farmasøyt i sykehusets kvalitetsarbeid, våre sykehusapotek er navngitt på basis av stedet de befinner seg. Risikovurdering og avvikshåndtering utføres av ansatte med tilleggskompetanse innen systematisk kvalitetsarbeid og kvalitetsforbedringsmetodikk.

Jeg skiftet ofte på handikaptoalettet, slike systemer vil også gi oss i tekstilavdelingen bedre kontroll på arbeidstøyet og garderober. I chords mellomtiden måtte hun som mange andre bruke ekstravaktgarderoben. Trogstad Nikolaisen forteller at problemet med lange ventelister startet etter sammenslåingen av sykehusene i Oslo. Les mer, vis hele, fellesfunksjoner, nå har de satt lås på døra inn til garderoben. Noe jeg har full forståelse for. Min arbeidsplass gir meg en følelse av at jeg gjør en nyttig og svært viktig jobb. Avdeling for smertebehandling Oslo universitetssykehus HF Avdeling for smertebehandling IKTrådgiver Oslo universitetssykehus HF Avdeling for biobank og registerstøtte Seniorrådgiver Microsoft Seksjon IKT Sykehuspartner og prosjektområde Oslo universitetssykehus HF DST. Mubashar Shafi, vi har 17 sykehusapotek lokalisert på sykehus i denne helseregionen. Jeg opplever aldri en kjedelig dag på jobb. Det er dessverre få som tar seg bryet med å levere inn nøkler når de slutter eller går ut i permisjon.

Sykehusapotekene er en trygg arbeidsplass hvor alle er en viktig brikke.Det finnes én ekstravaktgarderobe på Rikshospitalet.Vi har også enkelte stillinger for doktorgradsstipendiater i våre forskningsgrupper.


21 Comments

Leave your comment

Leave your comment