Tog fra lillestrøm til gardermoen

Flybussen sola: Revisor stavanger, Lillelord trilogien

Postet på Jul 29, 2018 av i revisor, stavanger

tid. Våre advokater hjelper både store og små kunder med å planlegge og legge til rette for at bedriften kan ta lønnsomme beslutninger knyttet til skatt, avgift og forretningsjus.

Vi hjelper kundene med å finne de beste løsningene på små og store utfordringer, og å ta gode og lønnsomme beslutninger. Revisjon og rådgivning, våre advokater, ta kontakt, forespørsel. Else Iversen, statsautorisert revisor/Autorisert regnskapsfører, mobil:, else har arbeidet i firmaet i over. Registrert revisor/Autorisert regnskapsfører, mobil:, kjetil har arbeidet i firmaet siden 1999. Regnskapsfører, mobil:, mary har vært ansatt firrmaet síden 1988. Av annen praksis kan nevnes arbeid som regnskapsmedarbeider på regnskapskontor samt regnskapsansvarlig hos Dalane Elverk. Akkurat nå Stengt 3 0 Skriv omtale 02316. Vi har de siste årene tatt i bruk de mest moderne systeme innenfor regnskapsførsel, og vi tilbyr regnskapet rett i nettleseren til de av våre kunder som ønsker det. Hun hadde 13 års erfaring fra regnskapsarbeid da hun begynte hos oss. De siste årene arbeidet hun som aut. Mary har i dag ansvar for regnskapet til ca 20 regnskapskunder, hovedsaklig virksomheter innenfor handel og service. Bryne, hvor du treffer oss i Høghuset i Hetlandsvegen. Revisorutdannelsen ble gjort ved Høyskolesenteret i Stavanger. Kjetil har praksis fra revisjon av både små og mellomstore bedrifter innenfor handel, industri og entreprenørvirksomhet.

Registrert revisor, mobil, abacus Revisjon AS er et lokalt frittstående revisjonsselskap bli med kontor sentralt i Stavanger. Og er som regnskapsbyrå medlem av Regnskap Norge. Enkel og oversiktlig hverdag for deg og din bedrift.

teater

Revisor - rådgivning, skatt, revisjon, revisorer, avgift, skatt og avgift, konsulent, revisjonstjenester, revisor, kpmg law - Finn firmaer, adresser, telefonnumre.I samarbeid med Erga Rådgivning.Et revisjons- og rådgivningsselskap med kontorer sentralt i, stavanger : Stiftet i 1998 av statsautorisert revisor, sven Erga.

Stavanger Sentrum, registrert revisorAutorisert regnskapsfører, stavanger, service og industri. Og vår kundemasse omfatter små og mellomstore selskaper innenfor de fleste bransjer. Vi tilbyr tjenester innenfor felt som revisjon. Akkurat nå rafsbotn Stengt 1 0 Skriv omtale. Vi har over 20 års erfaring.

I tillegg til å drive med revisjon er Kjetil dataansvarlig i firmaet.Vis nummeret, kanalsletta 8 4033 Stavanger, vis i kart 4 0 Skriv omtale 454.La oss ta hånd om din virksomhets regnskap og økonomifunksjon, så blir det frigjort ressurser som kan benyttes til kjernevirksomheten.


43 Comments

Leave your comment

Leave your comment