Tog fra lillestrøm til gardermoen

Felleskjøpet hemne - Pølsegrateng med makaroni

Postet på Jul 25, 2018 av i makaroni, med, pølsegrateng

og smak til med salt og nykvernet pepper. Stek formen i ovnen på 200 grader til osten er gyllen. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som

kunde. Start så med å lage ostesaus. Kok opp ei stor kasserolle med vatn og ei klype salt. Bytt ut makaronien med blomkål. Ha i melken, og kok opp under omrøring på medium til lav varme. Tips: Set meir smak på gratengen ved å bruke spanande pølser og ostar med meir smak. Finn frem en paiform, 28 cm i diameter eller en annen ildfast form. Pisk eggehviter stive, jeg bruker elektrisk visp/kjøkkenmaskin. Vanlegvis lagar ein kvit saus og rører inn med egg, men eg fekk tips om at det var nok å berre røre inn egg i mjølk og nysgjerrig som eg er måtte eg teste.

Pølsegrateng med makaroni

bilsertifikat Kutt pølser i skiver og stek dem raskt i smør sammen med kuttet paprika. Sett ovnen på 225 grader, sil fra vannet og skyll makaronien raskt i kaldt vann. Så for kidsa sin del var det på tide å vere litt retro og introdusere denne slagaren.

P lse- og makaronigrateng hugsar eg godt fr skulekj kken.Skikkeleg comfort food av typen som du kan ete berre med ei hand.Dette brukar jo vere ein.

Guttær chords Pølsegrateng med makaroni

Ha over i lage quiz til utdrikningslag ei eldfast form ca 2 liter og ha over ost. Premium gallery shop Copyright, la sausen småkoke i fem minutter. En frisk blandet salat og hvitløksbaguette smaker godt til. Settes i forvarmet ovn på 210 grader i 3540 minutter. Grovt brød og en salsa til.


4 Comments

Leave your comment

Leave your comment