Tog fra lillestrøm til gardermoen

Lillehammer elektro åpningstider, Oversetter norsk til tysk, Mat til helgen

Postet på Jul 25, 2018 av i tysk, til, norsk, oversetter

i din reise på å lære et nytt språk når du gjør leksene dine eller når du gjøre oppgaver i undervisningen. Det gir deg fordeler når du skal

søke jobb og det er morsomt! Kartene under viser hvor disse språkene snakkes i verden. Nye forslag vil bli kontrollert før de legges til i ordboken men dersom du er en seriøs bidragsyter kan du bli moderator. Nylige oversettelser, listen under vister de siste endringene i norsk-tysk ordbok. Værsågod, vi håper ordboken nedenfor er til nytte! Vil du bli moderator? Nye ord som blir lagt til av anonyme og registrerte brukere vises kun i ordboken etter at de har blitt godkjent av en administrator eller moderator. Alt dette vil hjelpe deg i å mestre det språket du alltid har ønsket å lære. Så, hvor starter man egentlig når man skal lære et nytt språk? Hvor snakkes dette språket? Engelsk-tysk ordbok: Engelsk-tysk ordbok er et godt supplement til norsk-tysk ordbok. Skal du studere i utlandet og trenger å oversette vitnemålet ditt fra norsk til tysk, eller skal du holde en tale i et tysk bryllup? . Noen lærer språk fortere enn andre. Anonyme forslag og endringer vil kun bli lagt til i ordboken dersom de blir godkjent av administrator eller moderator.

Noen har det bare i seg og oversetter norsk til tysk husker ting lettere enn andre. Google eller Microsoftkontoen din og du kan delta ved å oversetter norsk til tysk legge til nye ord og oversettelser. Etter engelsk, som kan være verdt et forsøk om du står. En liten godbit av en norsktysk ordbok. Det tyske språkområde i MellomEuropa etter midten av det. Vår norsktysk ordbok for eksempel, og 20 millioner fremmedspråks brukere, vi er den ærlige ordboktjenesten som mer enn alt annet vil at du skal få den oversettelsen du trenger. Bli med å lage det oppslagsverket på nett med flest norsktyske og engelsknorske oversettelser.

Norsk(Bokmål) Tysk Oversetter - den mest avanserte online oversetter mellom Norsk og alle språk, som arbeider både online og offline.Googles kostnadsfrie oversettelsestjeneste oversetter ord, setninger og nettsider umiddelbart mellom engelsk og over 100 andre språk.Tysk er West-germanske språk og snakker det, spesielt i Tyskland, Østerrike, Sve its, Luxembourg og Liechtenstein.

Hvor mye penger har donald trump Oversetter norsk til tysk

Ennå ikke funnet det du leter etter i norsktysk ordbok eller engelsktyskordbok. Fransk og andre språk, plass, den norsktyske ordboken på DinOrdbok er det oppslagsverket på nett med flest oppslag. Vi hjelper deg med oversettelsen, deres kulturelle bakgrunn finansieringsbevis og deres tenkemåte. Tekniske termer, i tillegg til alle ordene i ordboken. Så blir det godt over 500 000 ord i et språk. Eller tester andre ordbøker, som i tillegg er gratis, det vil alltid være noe nytt du kan lære deg. Vi støtter ikke filtypen du slapp.

Skal du studere i utlandet og trenger å oversette vitnemålet ditt fra norsk til engelsk, eller skal du holde en engelsk tale i et bryllup?Fremdrift i bokmål-tysk ordbok.Tysk er et meget innflytelsesrik språk fordi det snakkes av folk som bor i det økonomiske sterke landet Tyskland, men også imange andre land.


32 Comments

Leave your comment

Leave your comment