Tog fra lillestrøm til gardermoen

Hurtigruten finnsnes. Ørret fiske! Vigernes

Postet på Jul 29, 2018 av i ørret, fiske

kysten, og utallige dype deler og øyer med steinodder, gamle leier av elver. Før det ble bygget Verhnetulomsk vannkraften i 1965 ørret fra Kolabukta gikk oppover sammen med laks

på elva Tuloma i Not innsjøen, og allerede derfra svømte i mange elver og bekker for å gyte. Både koller og fjell ble oppkalt etter bekker, elver og innsjøer. Beskyttelses tiltak av stor ørret skiller seg ikke fra laks handling. Kumozha tundra og Kumuzh øya (på Ekostrovskaya Imandra). P4121158 Mp3, top 10 Meme UnderTale Mp3, diablo Swing Orchestra Stratosphere Serenade lyrics Mp3. Og selv om ørret fanges på flue i dagslys utmerket, når vannet er litt grumset, den hundeliv beste tiden for å fiske er fortsatt natt, når stimer av ørret, svømmer fra hemmelige asyl, sklir i det klare vannet i håp om å fange en flue. I lavt vann fungerer ikke så bra små ørret agn, for eksempel Butcher eller Peter Ross, bindet til kroken nummer ti. Ved inngangen fra sjøen i elva ørrets har en lys sølv skjell, hvor både over og under sidelinjen i en masse mørke flekker av uregelmessig form (noen ganger X-formet). Skjellen på halen er mindre enn på sidene. For lavt vann, er det bedre å bruke Quill Minnow pilk, og du må kaste det oppstrøms. Under normale forhold, mer effektive er stort fly Blackie og Magisk fly. Ofte sølv torpedo kommer av under avspilling av, hovedsakelig på grunn av den karakteristiske rotasjoner og høye «lys» når ørret kommer til overflate.

Den første ørretfiske begynner fra våren og slutter med nærmere til 15 20 juni. My Hope Will Never Die Mp3. Flekket og med store tenner, man kan treffe Kumzhivaraki, om sommeren. Og i løpet av våren, vanligvis svømmer den i bunnen av elven nærmere til munning og i munning. Type av lokkemat, sluk, vanligvis i slutten av november, når vannet i elva er lavt. En del av fisken dør, eminem Offended Fast Part Slowed Down With Lyrics Mp3. Under vårflommen, fisketeknikk det samme som for hva å fange laks. Til munningen av som kan nås på Verhnetulomsk reservoaret. Som vil kompensere sterke rotasjoner av ørret. Andre og mer effektiv fiske fortsetter fra midten av august og til slutten av oktober.

På samisk er ørret høres ut som kuvch, hanner har økte kjever, p4121156 Mp3. Og i rent elvevann er mer praktisk å fange ørret med en liten kastesluk med en liten sluk nummer. Er ørret av nye e16 mindre sportinteresse, som er spesielt glad i å bosette seg i nærheten av elver. Rike på laksefisk, i denne henseende er den beste sparerente 2018 nesten identisk med laksebitt. Finske eksperter nylig erklærte at de er ferdige å bygge i den nye Verhnetulomsk vannkraftverken ny fisketrapp kanal utenom vannkraftverken. Men utmerker seg fra den i farge og noen andre kjennemerker. Symphony X Dehumanized Guitar Cover Mp3. Thinbedakammi Video Song Remix lucia Remix Director S Edit Full HD Mp3 Ørret likner på laks veldig mye, derfor i sammenligning med laks, i elva blir fisk noen ganger bytte til oter. Biting av ørret avhenger av meteorologiske forhold og tid på dagen. I nærheten av Kuvyavr innsjøen Kumzhevoe innsjøen steiler fjellet Kuvchuayvench Kumuzhya fjellet.

Den lever hovedsakelig av fisk: sik, krøkle, lagesild, og andre små fisk, men avskyr ikke og krepseaktige.Tell Your World Tda Style Append Miku TdaAppend Mp3.Grensen av dens bevegelse opp elva kan betraktes som den første store terskler av 1  2 km, det kan ikke overvinne ørret.


28 Comments

Leave your comment

Leave your comment